Facebook Pixel Διέρρηξαν στριπτιζάδικο και μετά ξαναπήγαν!
Life
| 2011-08-21 16:15:00

Διέρρηξαν στριπτιζάδικο και μετά ξαναπήγαν!

Διέρρηξαν στριπτιζάδικο και μετά ξαναπήγαν!

Ακόμη και οι αστυνομικοί που τους συνέλαβαν για διακεκριμένη κλοπή σε… στριπτιζάδικο (!), κρατούσαν την… κοιλιά τους από τα γέλια με το πάθημα δυο νεαρών Ιταλών που παραθέριζαν στο Φαληράκι της Ρόδου.

Οι δυο φίλοι δεν κατάλαβαν ότι τους κατέγραφαν κάμερες όταν διέρρηξαν το κέντρο και την επόμενη ημέρα επέστρεψαν για να… διασκεδάσουν σε αυτό!

Οι δράστες, ηλικίας 23 και 24 χρόνων, κατηγορούνται ότι έσπασαν την γυάλινη πόρτα στο πίσω μέρος του στριπτιζάδικου, μπήκαν μέσα και έκλεψαν από το συρτάρι του ταμείου 4.500 ευρώ, δύο iphone και δύο ρολόγια μάρκας Bendley και Bulgari!

Το επόμενο πρωί, ο ιδιοκτήτης διαπίστωσε την κλοπή και είδε τους δράστες μέσα από το οπτικό υλικό που κατέγραψαν οι κάμερες ασφαλείας. Με τις φωτογραφίες τους που έδωσε στην Αστυνομία, ξεκίνησαν έρευνες για τον εντοπισμό τους.

Όμως, το επόμενο κιόλας βράδυ, ο ιδιοκτήτης έπεσε από τα σύννεφα, βλέποντας τους δράστες να μπαίνουν σαν… κύριοι στο κέντρο του για να παρακολουθήσουν το Live Show των καλλίγραμμων στριπτιζέζ! Αμέσως έφτασαν αστυνομικοί που τους συνέλαβαν και τους οδήγησαν στον αντεισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ρόδου.

Οι δυο Ιταλοί ισχυρίστηκαν ότι ήταν μεθυσμένοι και την διάρρηξη έκανε ο τρίτος από αυτούς που δεν έχει εντοπιστεί, επειδή… θύμωσε που τους «έστησαν» κάποιες κοπέλες με τις οποίες είχαν ραντεβού! Προθυμοποιήθηκαν, μάλιστα, να αποζημιώσουν τον ιδιοκτήτη για την κλοπή, όπως και έγινε και με ομόφωνη απόφαση της ανακρίτριας και του αντεισαγγελέα, αφέθηκαν ελεύθεροι χωρίς όρους.

Πηγή: protothema.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags