Facebook Pixel Sportdog.gr | Πέντε πράγματα που κάνουν οι άντρες και καταστρέφουν τη σεξουαλική τους ζωή
Life
| 2020-06-04 22:06:00

Πέντε πράγματα που κάνουν οι άντρες και καταστρέφουν τη σεξουαλική τους ζωή

Sportdog Team
Πέντε πράγματα που κάνουν οι άντρες και καταστρέφουν τη σεξουαλική τους ζωή

Οι περισσότεροι άντρες όσον αφορά το σεξ δε σκέφτονται και πολλά. Δεν έχει σημασία τι συμβαίνει τριγύρω. Γίνεται βομβιστική επίθεση; Έχουν βάλει οι από πάνω Γωγώ Τσαμπά να παίζει στη διαπασών; Βρίσκετε ένα μωρό στο δωμάτιο; Είναι πιθανό να μην τους εμποδίζει τίποτα από αυτά αν θέλουν να κάνουν σεξ -τεστοστερόνη βλέπεις.

Οι γυναίκες δεν λειτουργούν ακριβώς έτσι. Θέλουν διαφορετικές συνθήκες. Δεν τους λείπει ο αυθορμητισμός, θέλουν απλά διαφορετική προσέγγιση. Δεν ξέρουμε τι προσέγγιση θέλει η δική σου σχέση, ξέρουμε όμως τι δεν θέλει.

Πιέζεις για σεξ

Τώρα που το διαβάζεις σου ακούγεται προφανές. Όταν το κάνεις όμως δεν καταλαβαίνεις πόσο θλιβερό είναι. Ίσως να μην καταλαβαίνεις καν ότι το κάνεις. Όποτε λες στη σύντροφό σου ότι θέλεις να κάνετε πιο συχνά σεξ, κι ότι δεν έχεις συνηθίσει έτσι εσύ (σαν να της λες δηλαδή ότι αν συνεχίσει αυτό το βιολί θα χωρίσετε) ή ότι πονάνε οι όρχεις σου, πρακτικά την πιέζεις.

Με αυτήν την τακτική το κάνεις να φαίνεται αγγαρεία. Σαν το πλυντήριο που πρέπει να βάλεις για να μη γεμίσει ο κάδος με άπλυτα. Τίποτα δεν είναι ωραίο όταν το κάνεις αναγκαστικά και εσύ είναι σαν να την «εκπαιδεύεις» να σιχαθεί το πέος σου. Αντί να εξαπολύεις απειλές, χαλάρωσε. Μπορείς να την προσεγγίσεις με ωραίο τρόπο και να την ανάψεις ή να της δώσει χρόνο να σου «επιτεθεί» μόνη της.

Ξεχνάς την προσωπική σου υγιεινή

Εντάξει, δεν το κάνουν όλοι, αλλά το κάνει μία μεγάλη μερίδα αντρών. Δε εννοούμε ότι βρωμάς σαν να έχεις να κάνεις τρεις μέρες μπάνιο. Ωστόσο, αν γύρισες από τη δουλειά και θέλεις σεξ, ένα ντουζ πρέπει να το κάνεις. Θα μας πεις «Μα έκανα πριν πάω στη δουλειά». Και ξέρεις τι θα σου πούμε; Ότι είσαι όλη μέρα στη δουλειά και ότι η μόνη περιοχή που δεν αερίζεται επαρκώς ή καθόλου, είναι η περιοχή που χρησιμοποιείς για να κάνεις σεξ. Εσύ μπορεί να μη τη μυρίζεις, αλλά η σύντροφός σου που πλησιάζει στην ίδια απόσταση με την παλάμη σου (ίσως να δοκιμάσεις να μυρίσεις την παλάμη σου μετά από έναν αυνανισμό) από το πέος σου, τη μυρίζει μια χαρά. Τι ψυχή έχει ένα ντουζάκι; Πέντε λεπτά υπόθεση είναι.

Και να πλύνεις τα δόντια σου. Γιατί να θέλει η άλλη να μυρίσει τα υπολείμματα φαγητού που έφαγες το μεσημέρι;

Η διάθεσή σου

Κάτι πήγε στραβά στη δουλειά και σου χάλασε τη διάθεση. Γυρνάς σπίτι με τα μούτρα μέχρι το πάτωμα. Προσπαθείς να συνέλθεις αλλά φαίνεται στη γλώσσα του σώματός σου πόσο στριφνός είσαι σήμερα. Χτυπάς τις πόρτες, βρίζεις με το παραμικρό, ξεφυσάς, γενικά δε σε λες και αντικείμενο πόθου. Και έρχεται η ώρα του ύπνου, είστε αγκαλιά με τη σύντροφό σου και σκέφτεσαι «Βρε λες να κάνω λίγο σεξ να πέσω σαν πουλάκι για ύπνο;». Προφανώς η σύντροφός σου θα έχει χάσει κάθε όρεξη για σεξ∙ και είναι λογικό, μέχρι πριν πέντε λεπτά δεν υπήρχε ούτε ένα σημάδι που να δείχνει ότι θέλεις σεξ. Και εσύ μετά θα πεις κάτι όπως «Όλα στραβά πάνε σήμερα». Εμ, δεν πάνε όλα στραβά. Ίσως φταίει ο τρόπος που τα προσεγγίζεις.

Ο τρόπος που νομίζεις ότι ανάβει

Εσύ τις περισσότερες φορές δεν θέλεις και πολλά για να ανάψεις. Ένα ωραίο σετ εσώρουχα, ένα ζευγάρι γόβες, ένα πονηρό βλέμμα ή με το να σου δείξει απλά το στήθος της, μπορεί να σε βάλει σε mood για σεξ.

Αν θέλεις να την ανάψεις πραγματικά,

Δεν ισχύει το ίδιο για τις γυναίκες. Πιστεύεις ότι εκεί που βλέπετε σειρές και εσύ θα αρχίσεις να ασχολείσαι με το πέος σου, ξαφνικά θα σε καβαλήσει; Ίσως γελάσει. Ή αν απλά βγάλεις τη μπλούζα σου και δείξεις τους κοιλιακούς σου νομίζεις ότι θα σε λιγουρευτεί; Στην αρχή της σχέσης ίσως αρκούσε. Τώρα δεν είναι το ίδιο.

Χρειάζεται καλή επικοινωνία και μεράκι για να το πάτε καλά με το σεξ. Φρόντισε να κάνεις τις δουλειές που σου αναλογούν στο σπίτι, αν θέλεις ίσως και να παραγγείλεις ή να μαγειρέψεις κάτι και όλα θα κυλήσουν αν την προσεγγίσεις με τον τρόπο που της αρέσει. Εσύ ξέρεις ποιος είναι αυτός.

Πηγή: in2life.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags