Facebook Pixel Sportdog.gr | Mελαχρινή και με πλούσιο μπούστο η αδερφή της Σίας! Αν έμπαινε στο Bachelor θα ήταν η νικήτρια (ΦΩΤΟ)
Life
| 2020-11-27 17:33:00

Mελαχρινή και με πλούσιο μπούστο η αδερφή της Σίας! Αν έμπαινε στο Bachelor θα ήταν η νικήτρια (ΦΩΤΟ)

Sportdog Team
Mελαχρινή και με πλούσιο μπούστο η αδερφή της Σίας! Αν έμπαινε στο Bachelor θα ήταν η νικήτρια (ΦΩΤΟ)

Σίγουρα είναι στα γούστα του Βασιλάκου!

Ένα από τα πράγματα που δεν ξέραμε για την Σία Βοσκανίδου που συμμετείχε στο The Bachelor είναι πως έχει αδερφή και μάλιστα κουκλάρα! Μελαχρινή, με πλούσιο μπούστο και μαγευτικό βλέμμα.

Η πληθωρική Αλίκη Βοσκανίδου μόνο απαρατήρητη δεν περνά, με τις φωτογραφίες της με τη Σία να είναι η μία καλύτερη από την άλλη. Όπως μπορεί να διακρίνει κανείς, οι δύο γυναίκες μοιάζουν αρκετά μεταξύ τους, με την Αλίκη, ωστόσο, να παραμένει ανεπιτήδευτη λέγοντας «όχι» στις πλαστικές επεμβάσεις.

Αυτή είναι η αδερφή της Σίας Βοσκανίδου από το The Bachelor

Ιστορικά βίντεο της Σίας Βοσκανίδου – Άλλα μαλλιά, άλλα χείλη, άλλα δόντια πριν μπει στο Bachelor
Μερικές φορές είναι καλύτερο πριν βγεις στην δημοσιότητα να εξαφανίσεις “κομμάτια” από το παρελθόν σου, έτσι λένε τουλάχιστον! Η Σία Βοσκανίδου όμως παρά την συμμετοχή της στο The Bachelor έδειξε πόσο ακομπλεξάριστη είναι αφήνοντας στο διαδίκτυο βιντεάκια από όταν πρωτοεμφανίστηκε στον χώρο που ήταν μια άλλη!

Διαφορετικά μαλλιά, δόντια και στιλ αλλά ίδιο καυτό κορμί και συγκλονιστική αυτοπεποίθηση! Επειδή, μια εικόνα ίσον χίλιες λέξεις δείτε τα βιντεάκια παρακάτω:

 

Πηγή: hallocy.com

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags