Facebook Pixel Sportdog.gr | Το "ακατάλληλο" κλιπ που σαρώνει στο ελληνικό youtube - Ναρκωτικά, "λεσβίες", GNTM και... Ολυμπιακός
Life
| 2021-06-15 22:58:00

Το "ακατάλληλο" κλιπ που σαρώνει στο ελληνικό youtube - Ναρκωτικά, "λεσβίες", GNTM και... Ολυμπιακός

Sportdog Team
Το "ακατάλληλο" κλιπ που σαρώνει στο ελληνικό youtube - Ναρκωτικά, "λεσβίες", GNTM και... Ολυμπιακός

Το βίντεο κλιπ για το τραγούδι που κυκλοφόρησε πριν λίγες ώρες είναι εξαιρετικό, αλλά και κάπως... προκλητικό για τα ελληνικά δεδομένα.

Το νέο τραγούδι των Sigma και Mente Fuerte με τίτλο «Amnesia», συνοδεύεται από ένα ιδιαίτερο βίντεο κλιπ, το οποίο ήδη σαρώνει στο ελληνικό youtube.

Ώρα με την ώρα... σκαρφαλώνει στις τάσεις, ενώ ήδη υπάρχουν και αρκετές συζητήσεις για το περιεχόμενό του. Είναι κάπως ιδιαίτερο και προκλητικό, καθώς βλέπουμε τις δύο υπέροχες χορεύτριες που πρωταγωνιστούν να «δοκιμάζουν» ναρκωτικά, να χορεύουν προκλητικά και να... χαιδεύονται στην τουαλέτα, ενώ υπάρχουν και αίματα!

Οι κοπέλες πάντως είναι καλλιτέχνες και έκαναν μία εξαιρετική δουλειά. Πρόκειται για την Παρασκευή Καραταΐδου, κόρη του παλαίμαχου ποδοσφαιριστή του Ολυμπιακού Κυριάκου Καραταΐδου και η Άννα Τσακουρίδου που γνωρίζουμε από τη συμμετοχή της στο GNTM και την παρουσία της στο ΣΕΦ στα παιχνίδια του μπασκετικού Ολυμπιακού ως τσιρλίντερ.

Δείτε το βίντεο κλιπ:

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags