Facebook Pixel Sportdog.gr | Σάλος με την Ελευθερία Ελευθερίου - Ούτε στο survivor... τόσο γυμνή - Διέρρευσε βίντεο "κόλαση"!
Life
| 2021-08-27 09:20:00

Σάλος με την Ελευθερία Ελευθερίου - Ούτε στο survivor... τόσο γυμνή - Διέρρευσε βίντεο "κόλαση"!

Sportdog Team
Σάλος με την Ελευθερία Ελευθερίου - Ούτε στο survivor... τόσο γυμνή - Διέρρευσε βίντεο "κόλαση"!

Η διάσημη τραγουδίστρια "ξεσάλωσε" στα social media, όπου εμφανίστηκε με όσα λιγότερα ρούχα γινόταν και προκάλεσε αναστάτωση στους διαδικτυακούς της φίλους.

Αυτό το κορίτσι είναι μεγάλος πειρασμός. Όχι επειδή την είδαμε στο Survivor σε εκείνα τα πλάνα του σκηνοθέτη που ταλαιπωρούσε τα μάτια μας με τα κοντινά της, αλλά απο πολύ πιο πριν μπει στο ριάλιτι επιβίωσης.

Στον ΣΚΑΪ η επιλογή δεν ήταν τυχαία, αφού όλοι γνώριζαν ότι είναι μια απο τις πιο ποθητές παρουσίες στα social media και οι εμφανίσεις της είναι απο εκείνες που μένουν βαθιά χαραγμένες στην μνήμη. Αυτό ακριβώς έκανε η τραγουδίστρια και στο Survivor.

Με πολλούς τρόπους κατάφερε και τρύπωσε στο μυαλό μας και έχει μείνει αξέχαστη. Και εκτός Survivor όμως σαρώνει, αφού ο κόσμος θέλει να μαθαίνει νέα της και περισσότερο νέα που αφορούν εκείνη και κάποια σχέση της.

Άλλωστε και με τον Αλέξη Παππά αυτό εκμεταλλεύτηκαν και δημιούργησαν ντόρο γύρω απο την σχέση που είχαν μέσα και έξω απο το ριάλιτι. Η αλήθεια είναι ότι βοήθησε και λιγάκι ο μάνατζερ όλων, ο ένας και μοναδικός Τριαντάφυλλος.

Η Ελευθερία καταφέρνει και μαγνητίζει όλα τα βλέμματα πάνω της και μάλιστα θεαματικά.

Όπως ακριβώς κάνει και με το βίντεο απο το Tik Tok που θα δείτε παρακάτω. Το θέαμα είναι εκπληκτικό και σας δηλώνουμε ότι στο τσακ χάσαμε το πωπουδάκι….δείτε και θα καταλάβετε

 

ΠΗΓΗ: tvfreaks.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags