Facebook Pixel Big Brother: Ξεχάστηκαν στο Big Brother: Πλάνο κόλαση από το ντους που έκανε η κουκλάρα του σπιτιού (ΒΙΝΤΕΟ)
Life
| 2021-09-04 00:31:00

Ξεχάστηκαν στο Big Brother: Πλάνο κόλαση από το ντους που έκανε η κουκλάρα του σπιτιού (ΒΙΝΤΕΟ)

Sportdog Team
Ξεχάστηκαν στο Big Brother: Πλάνο κόλαση από το ντους που έκανε η κουκλάρα του σπιτιού (ΒΙΝΤΕΟ)

Ο σκηνοθέτης δεν «έκοψε» τα πλάνα από τη στιγμή που τα κορίτσια μπήκαν να κάνουν μπάνιο και φάνηκαν παραπάνω από όσα έπρεπε…

Η Ανχελίτα είναι ήδη η κοπέλα που έχει… κλέψει τις εντυπώσεις στο φετινό Big Brother.

Όχι τόσο λόγω των όσων γίνονται μέσα στο σπίτι, αλλά κυρίως λόγω των όσων δεν φοράει και επειδή τις περισσότερες φορές κυκλοφορεί με στρινγκ μαγιό. Αυτό συνέβη και τώρα, μόνο που η εντυπωσιακή τραγουδίστρια δεν το έκανε επίτηδες.

Η κοπέλα πήγε στο ντους (όπου δεν πηγαίνουν γυμνοί οι παίκτες) και ο σκηνοθέτης ξέχασε να… κόψει το πλάνο.

Ιδού το βίντεο (στο 0.58''):

 

 

Αποκάλυψη για Big Brother: Η πτώση φέρνει αλλαγές - Ποιοι μπαίνουν στο σπίτι, κίνηση-ματ από ΣΚΑΪ

Big Brother 2: Το γνωστό ριάλιτι ήρθε στις οθόνες μας από την τηλεόραση του ΣΚΑΙ.Ο δεύτερος κύκλος μας κάνει παρέα καθημερινά, αλλά όπως φαίνεται μέχρι τώρα ο κόσμος δεν έχει αγκαλιάσει το ριάλιτι.

 

Το Big Brother κάθε μέρα και χειρότερα στα νούμερα, και η παραγωγή δεν αισθάνεται καλά με αυτά που βλέπει στην τηλεθέαση. Το ριάλιτι στην πρεμιέρα ήταν 22,4% στο σύνολο, την Δευτέρα 16,6%, την Τρίτη 15,6%, και χθες Τετάρτη έπιασε το 10,6%.

 

Κλαίει το Big Brother που βρέθηκε απέναντι στην πρεμιέρα της νέας σειράς του Mega

 

Προχθες μπήκε στην μάχη και η σειρά του Mega η Γη της Ελιάς που σάρωσε και οι άνθρωποι της παραγωγής βλέπουν να ξεκινούν σύντομα περισσότερες αξιόλογες σειρές, αλλά και τα υπόλοιπα, ριάλιτι.

 

Όλα αυτά, αλλά και οι γκρίνιες από το,τηλεοπτικό κοινό για τους χαρακτήρες του ριάλιτι που σε αρκετές περιπτώσεις ήδη έχουν αρχίσει να κουράζουν, χτύπησαν τις καμπάνες στην παραγωγή!

 

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες μας, χθες είχαμε έκτακτη σύσκεψη για να βρουν τις αιτίες του πολύ κακού ξεκινήματος. Δεν είναι λίγο μετά την μέτρια πρεμιέρα, να έχουμε συνεχιζόμενη πτώση καθημερινά στην τηλεθέαση.

 

Οι αποφάσεις που αρχικά πάρθηκαν έχουν να κάνουν με το Live streaming και προσθήκη νέων παιχτών. Αλλά και συστάσεις σε ορισμένους παίχτες να το πάρουν αλλιώς με τον χαρακτήρα που βγάζουν.

 

 

Προσθήκη παιχτών και φροντιστήριο στους νέους

 

Σε ορισμένους νέους παίχτες θα πέσει το σχετικό ταχύρρυθμο φροντιστήριο, για να βελτιωθεί η εικόνα τους. Να είναι λιγότερο κουραστικοί και να προσθέσουν λίγο παραπάνω ίντριγκα.

 

Ήδη η παραγωγή κοιτάζει στον “πάγκο” να ρίξει στην μάχη νέους παίχτες. Σταδιακά φυσικά θα γίνει, αλλά θα είναι καλές περιπτώσεις που θα ζωντανέψουν το σπίτι.

 

Live streaming

 

Μετά την περσινή ζημιά από τις απαράδεκτες δηλώσεις του Αντώνη Αλεξανδρίδη, που έκανε άνω κάτω το ριάλιτι, η παραγωγή την είδε αλλιώς με το live streaming. Φέτος η αρχική απόφαση ήταν να μην υπάρχει αρχικά το live streaming και να το έβλεπαν στην πορεία. Όπως και θα γίνει.

 

Πάρθηκε οριστικά η απόφαση ότι τελικά θα ξαναμπεί στην ζωή μας το live streaming για 23 ώρες την ημέρα, περίπου έτσι όπως το ξέραμε. Απλά θα έχει μια καθυστέρηση 4-6 λεπτών για να μπορεί να επέμβει η παραγωγή και να πέσει ο “κόφτης” όπου κριθεί απαραίτητο. Μετά το περσινό φυσάνε και το γιαούρτι.

 

Για να δούμε μετά από αυτές τις ενέσεις, αν θα βρει τον δρόμο του το αγαπημένο ριάλιτι. Το σίγουρο είναι ότι μπορεί να φέρει πολύ μεγαλύτερα νούμερα τηλεθέασης. Αρκεί τα τηλεθεατόπουλα να είναι ευχαριστημένα.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags