Facebook Pixel «Γη της Ελιάς» - Mega: Η ακατάλληλη σκηνή στο MEGA στη "Γη της Ελιάς" - Γυμνή η πρωταγωνίστρια σε Prime Time ζώνη (Vid)
Life
| 2021-09-18 15:20:00

Η ακατάλληλη σκηνή στο MEGA στη "Γη της Ελιάς" - Γυμνή η πρωταγωνίστρια σε Prime Time ζώνη (Vid)

Sportdog Team
Η ακατάλληλη σκηνή στο MEGA στη "Γη της Ελιάς" - Γυμνή η πρωταγωνίστρια σε Prime Time ζώνη (Vid)

Κι όμως, το πλάνο ήταν ολόγυμνο, χωρίς φίλτρα και σε ώρα που δεν… επιτρέπεται. Στην κορυφαία σειρά του μεγάλου καναλιού, υπήρξε μία άκρως αποκαλυπτική σκηνή.

Η «Γη της Ελιάς» είναι μία από τις καλύτερες και πιο ποιοτικές σειρές της φετινής σεζόν και δικαίως έχει… κερδίσει τους τηλεθεατές. Έχει σασπένς, αγωνία, ωραία σκηνοθεσία, καλό σενάριο και εξαιρετικούς ηθοποιούς.

Ηθοποιούς, που όπως αποδείχθηκε το βράδυ της Πέμπτης, δεν φοβούνται να βγουν στο γυαλί ακόμα και ολόγυμνη. Αυτό έκανε η πανέμορφη η Αντιγόνη Κουλουκάκου στο τελευταίο επεισόδιο, σε μία ερωτική σκηνή με τον Πασχάλη Τσαρούχα.

Δείτε τους, μετά το 2.05:

 

 

 

 

 

 

 

Ποια είναι η εντυπωσιακή πρωταγωνίστρια

 

 

 

 

 

 

 

Την Αντιγόνη Κουλουκάκου χαρακτηρίζει ένας εκρηκτικός συνδυασμός: δυνατή προσωπικότητα και μεσογειακή ομορφιά.

 

 

 

 

 

 

 

Θυμίζει περισσότερο Ιταλίδα, αγαπάει τα ταξίδια, είναι εργασιομανής και η ομορφιά της είναι καθηλωτική. Κατάγεται από την Μάνη, έζησε στην Ιταλία, έκανε μόντελινγκ στο εξωτερικό κι έχει σπουδαίες συνεργασίες στο ενεργητικό της. Αγαπημένη ηθοποιός του Οσκαρικού σκηνοθέτη Paolo Sorrentino διέπεται από ένα πνεύμα ελευθερίας.

 

 

 

 

 

 

 

Μεγάλωσε στον Άγιο Δημήτριο, στη Νέα Σμύρνη και στη Δάφνη. Έχει πολύ ωραίες παιδικές αναμνήσεις. Από μικρό κορίτσι δεν ήταν ένα εύκολο παιδί. Η πρώτη της αγάπη ήταν το μπαλέτο και το μεγάλο της πάθος η Ιταλία. Η μητέρα της ήταν λογίστρια και ο πατέρας της αρχιτέκτων εσωτερικών χώρων. Από μικρή ήθελε να γίνει διπλωμάτης, σε ηλικία 18 ετών βρέθηκε στην Πάρμα της Ιταλίας και ύστερα στο Μιλάνο για να σπουδάσει νομικές και πολιτικές επιστήμες, ενώ, την ίδια περίοδο εργαζόταν ως μοντέλο. Οπως σημειώνει η ίδια στη ιστοσελίδα της, το πεπρωμένο της ήταν η υποκριτική. Ηταν το εισιτήριο της ζωής για να ζήσει τη ζωή που πάντα ήθελε. Mότο της είναι το «La vita è bella» και «αγάπησε πρώτα τον εαυτό σου».

 

 

 

 

 

 

 

Η υποκριτική ήρθε στο δρόμο της στα 23 της, μετά από μια μεγάλη ερωτική απογοήτευση που είχε. Είδε μια ανακοίνωση για σεμινάριο υποκριτικής, πήγε, της άρεσε και μετά σπούδασε στη δραματική σχολή «La Scuola del Teatro della Cometa». Οι πρώτες της δουλειές ήταν κάποια γκεστ σε καθημερινά σίριαλ, όπως το «Vivere» και το «CentoVetrine», τα οποία είναι πολύ δημοφιλή στην ιταλική τηλεόραση. Υστερα αποφάσισε να κάνει ένα διάλειμμα και ήρθε στην Ελλάδα το 2007 για να συμμετάσχει στο σίριαλ «Λούφα και Παραλλαγή» στη ΝΕΤ, μετά στους «Αληθινούς Ερωτες» στον ALPHA και στο «L.A.P.D.» στο ΜEGA. Αλλά και πάλι επέστρεψε στη Ρώμη, όπου άρχισε να παίζει σε μικρού και μεγάλου μήκους ταινίες.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags