Facebook Pixel GNTM: Αυτό είναι το "ακατάλληλο" πλάνο που… κόπηκε από το GNTM - Φάνηκαν όλα από την παίκτρια (Vid)
Life
| 2021-11-09 09:40:00

Αυτό είναι το "ακατάλληλο" πλάνο που… κόπηκε από το GNTM - Φάνηκαν όλα από την παίκτρια (Vid)

Sportdog Team
Αυτό είναι το "ακατάλληλο" πλάνο που… κόπηκε από το GNTM - Φάνηκαν όλα από την παίκτρια (Vid)

Είναι πλέον από τα φαβορί του παιχνιδιού, έχει απίστευτο κορμί και στη δοκιμασία της Δευτέρας, ήταν πρακτικά.. αδύνατο να μην δείξει παραπάνω από όσα έπρεπε στις κάμερες.
 

Μία δοκιμασία από τα παλιά περίμενε τα δέκα μοντέλα του GNTM 4 το βράδυ της Δευτέρας (8/11), στο νέο επεισόδιο του ριάλιτι μόδας που επέστρεψε για ακόμη ένα βράδυ μέσα από τη συχνότητα του Star.

Το concept Rodeo επέστρεψε στο show μόδας και είχε αέρα... "Άγριας Δύσης", αφού τα επίδοξα μοντέλα κλήθηκαν να φωτογραφηθούν επάνω σε έναν μηχανικό μαινόμενο ταύρο, για την καμπάνια βιταμινούχου νερού. Ωστόσο, δεν πρόκειται για μία εύκολη δοκιμασία καθώς οι πόζες τους οφείλουν να έχουν τη χάρη ενός fashion cowboy και cowgirl, ενώ το παραμικρό στραβοπάτημα μετράει.

GNTM 4: Τα μειονεκτήματα που έκαναν τα μοντέλα να πεισμώσουν

Η Κυβέλη έχοντας αναδειχθεί νικήτρια της προηγούμενης δοκιμασίας μοίρασε τα disadvantages στους συμπαίκτες της, αποφασίζοντας να "κόψει" ενάμιση λεπτό από την Όλγα και τη Μαρία, εξηγώντας πως θέλησε να δυσκολέψει, καθώς όλοι οι υπόλοιποι παίκτες είχαν στη διάθεσή τους τρία λεπτά για να φωτογραφηθούν.  Οι δυο παίκτριες εξήγησαν πως η απόφαση αυτή της Κυβέλης τις έκανε να πεισμώσουν και να παλέψουν περισσότερο για την παραμονή τους στο παιχνίδι.

GNTM 4: Η καλύτερη λήψη και η αποχώρηση

Τελικά, η Κυβέλη δεν κατάφερε να δυσκολέψει τις συμπαίκτριές της, αφού παρά τα μειονεκτήματα που μοίρασε, η Όλγα και η Μαρία είχαν τις δυο καλύτερες φωτογραφίες της δοκιμασίας, με την πρώτη τελικά να καταφέρνει να αναδειχθεί νικήτρια.

Έφυγε το φόρεμα της Όλγας!

Η Όλγα ήταν εντυπωσιακή στη φωτογράφιση και για να βγει νικήτρια στη δοκιμασία, ξεπέρασε πολλές δυσκολίες. Όπως και το γεγονός ότι έπεσε το φόρεμα την ώρα της φωτογράφισης και φάνηκε το στήθος της. Αν προσέξετε το βίντεο, θα δείτε ότι είχε ένα... καυτό ατύχημα, το οποίο προφανώς και «θόλωσαν» στο Star διότι το θέμα θα γινόταν ακατάλληλο.

Δείτε το ΒΙΝΤΕΟ:

 

 

Σέξι ατύχημα για την κουκλάρα του GNTM - Φάνηκαν όλα από την Όλγα - Ζήτω… ο Ολυμπιακός! (Vid)

 

Πανύψηλη, με εντυπωσιακό κορμί, αθλητικές αναλογίες και ξανθά μαλλιά που παραπέμπουν περισσότερο προς Δυτική Ευρώπη και λιγότερο προς Μεσόγειο, η 21χρονη κολυμβήτρια του Ολυμπιακού, έχει κερδίσει κριτές και τηλεθεατές.

 

«Ονομάζομαι Όλγα Ντάλλα, είμαι 21 στα 22, είμαι από την Αθήνα αλλά έχω καταγωγή και από το Μόναχο της Γερμανίας» ήταν τα πρώτα λόγια στην κάμερα της νεαρής κοπέλας που όλα δείχνουν ότι πολύ πιθανόν θα μας απασχολήσει τηλεοπτικά τους επόμενους μήνες.

 

Για όσους δεν είναι γνώστες της μόδας και κρίνουν καθαρά από το πόσο εντυπωσιακή είναι η εξωτερική εμφάνιση, η Όλγα Ντάλλα μοιάζει να είναι ήδη νικήτρια.

 

Στο GNTM όμως είναι γνωστό πως δεν είναι μόνο η ομορφιά εκείνγη που μετράει. Παίζουν και άλλα πράγματα ρόλο για να στεφθεί μία διαγωνιζόμενη νέα βασίλισσα της πασαρέλας.

 

Σε μία από τις τελευταίες δοκιμασίες πάντως, η εντυπωσιακή ξανθιά… παρασύρθηκε και η κάμερα «έπιασε» όσα δεν έπρεπε!

 

Δείτε φωτογραφίες και βίντεο:

 

 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags