Facebook Pixel Τζούλια Αλεξανδράτου: Νέα... Τζούλια Αλεξανδράτου - Βγήκε από ριάλιτι και πέρασε απο σουίτα για δοκιμαστικό πορνό!
Life
| 2021-12-10 22:03:00

Νέα... Τζούλια Αλεξανδράτου - Βγήκε από ριάλιτι και πέρασε απο σουίτα για δοκιμαστικό πορνό!

Sportdog Team
Νέα... Τζούλια Αλεξανδράτου - Βγήκε από ριάλιτι και πέρασε απο σουίτα για δοκιμαστικό πορνό!

Η κοπέλα αποφάσισε να εκμεταλλευτεί τη δημοσιότητα που εξασφάλισε από το παιχνίδι...

Ότι στα περισσότερα ριάλιτι στην τηλεόραση μαζεύεται... η σάρα και η μάρα το έχουμε ξαναπεί!

Παγκόσμια πρωτοτυπία. Μπαίνουν μέσα στα ριάλιτι και συζητάνε τα οικονομικά τους προβλήματα αλλά όταν βγούνε από αυτά ζούνε ζωή σαν βασιλιάδες!

Εννιά στους δέκα δεν είναι μόνο άνεργοι είναι και άεργοι όμως λανσάρονται σαν μαϊντανοί στα κοσμικά events και νυχτερινά κέντρα διασκέδασης χωρίς ποτέ κανείς να ξέρει από πού τα προς το ζην!

Γυναίκες που δεν έχουν πατήσει στη ζωή τους Μύκονο, μαζεύουν 5-10 χιλιάδες followers στα social media και στη συνέχεια για ξεκάρφωμα εμφανίζουν δήθεν φωτογραφίες με προϊόντα από την μπουτίκ της γειτονιάς και διοργανώνουν αμφιβόλου ποιότητας διαγωνισμούς giveaway αλλά στην ουσία κερδίζουν το παντεσπάνι τους με άλλους τρόπους...

Μία όμως παίκτρια που έχει περάσει από ριάλιτι και έχει δοκιμάσει και τη ζωή της influencer αποφάσισε να το γυρίσει στην βιομηχανία παραγωγής ταινιών!

Και δεν είναι η μόνη αφού έτσι κι αλλιώς έχει προηγηθεί και πρώην παίκτρια που είχε συμμετάσχει στο gntm το οποίο και παράτησε και είναι πλέον μία πετυχημένη πρωταγωνίστρια συγκεκριμένου ενδιαφέροντος ταινιών!

Έτσι λοιπόν έχω μάθει ότι γνωστή τηλεπερσόνα από ριάλιτι ήταν σε ξενοδοχείο των βορείων προαστίων, σε σουίτα μάλιστα, όπου έχει κάνει και ένα πέρασμα η Τζούλια Αλεξανδράτου για δοκιμαστικό!

Το δοκιμαστικό γύρισμα είχε τέσσερα άτομα στον ίδιο χώρο χωρίς βέβαια κάμερες όμως η ίδια πληρώθηκε αδρά!

Το τι θα γίνει στο μέλλον θα φανεί τις επόμενες ημέρες

 

Πηγή: koolnews.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags