Facebook Pixel Τζούλια Αλεξανδράτου: ΣΟΚ: Έτσι είναι σήμερα η Τζούλια Αλεξανδράτου - Κυκλοφόρησε νέο ΒΙΝΤΕΟ - Πραγματικά αγνώριστη!
Life
| 2022-01-18 07:40:00

ΣΟΚ: Έτσι είναι σήμερα η Τζούλια Αλεξανδράτου - Κυκλοφόρησε νέο ΒΙΝΤΕΟ - Πραγματικά αγνώριστη!

Sportdog Team
ΣΟΚ: Έτσι είναι σήμερα η Τζούλια Αλεξανδράτου - Κυκλοφόρησε νέο ΒΙΝΤΕΟ - Πραγματικά αγνώριστη!

Μπορεί να μη βρίσκεται πλέον στην Ελλάδα, ωστόσο συνεχίζει να απασχολεί με όσα κάνει στα social media και κυρίως με όσα δείχνει...
 

Η Τζούλια Αλεξανδράτου εδώ και χρόνια βρίσκεται εκτός Ελλάδας, όμως παραμένει ενεργή διαδικτυακά, παρότι πρόσφατα της είχαν κλείσει τον λογαριασμό στο Instagram για… ακατάλληλο περιεχόμενο!

Η Ελληνίδα πρώην πορνοστάρ άνοιξε νέο λογαριασμό και πριν λίγα 24ωρα ανέβασε ένα βίντεο, όπου μας δείχνει πως είναι σήμερα. Πραγματικά αγνώριστη! Πόσοι θα την αναγνώριζαν αν την έβλεπαν άραγε στον δρόμο;  

Τον τελευταίο καιρό η Τζούλια Αλεξανδράτου έχει κάνει μια σταδιακή στροφή στην παραγωγή ενήλικου περιεχομένου, τα οποία και δημοσιεύει στο προφίλ που άνοιξε στο 0nlyfans, πλατφόρμα που έγινε δημοφιλής γι΄αυτόν ακριβώς τον λόγο.

Μόνο που η Τζούλια δεν έμενε σε αναρτήσεις εκεί, καθώς φρόντιζε να δίνει και μικρά previews στο προφίλ της στο Instagram.

Εσχάτως έχει απασχολήσει με το διαζύγιό της, με κάποιες δηλώσεις της που φανέρωσαν εκνευρισμό με το πώς την αντιμετώπισαν τα Μέσα, με την αφαίρεση που έκανε στο στήθ0ς της και με την απόφασή της να παράγει βιvτεάκια για το 0nlyfans, όπου χρεώνει συνδρομή 19 δολάρια το μήνα.

Στο Instagram μπορούσε κάποιος να δει μέρος αυτών που δημοσιεύει και μάλιστα στα περισσότερα είναι μαζί με τον άνδρα της.

Τα βιντεάκια όμως άγγιζαν τα όρια του πορνό, όπως θα δείτε και από τη σχετική φωτογραφία παρακάτω και τελικά το Instagram «κατέβασε» τον λογαριασμό της!

Η Τζούλια όμως λίγες ημέρες πριν φύγει το 2021 επέστρεψε, με νέο λογαριασμό, νέο όνομα και λίγο υλικό. Μάλιστα στην πρώτη της… ακατάλληλη φωτογραφία που δημοσίευσε σε story, έστειλε το δικό της μήνυμα σε φίλους και εχθρούς!

Ιδού:

Η νέα της δουλειά

Η Τζούλια Αλεξανδράτου μοιράζεται μέσω των social media φωτογραφίες της, διαφημίζοντας παράλληλα την είσοδό της στην δημοφιλή συνδρομητική πλατφόρμα OnlyFans. Ωστόσο η εμφάνιση του πρώην μοντέλου είναι πολύ αλλαγμένη.

Συγκεκριμένα η Τζούλια Αλεξανδράτου φαίνεται να έχει χάσει πάρα πολλά κιλά προκαλώντας ανησυχία για την κατάσταση της υγείας της. Η ίδια, που τα τελευταία χρόνια ζει εκτός Ελλάδος, δεν γυρίζει πλέον ερωτικές ταινίες ωστόσο συνεχίζει να μοιράζεται προκλητικά βίντεο και φωτογραφίες της.

Η Αλεξανδράτου έχει στραφεί τώρα στο OnlyFans, μια επί πληρωμή πλατφόρμα συνδρομητών γνωστή για το «ακατάλληλο» περιεχόμενό της, η οποία μετρά εκατομμύρια χρήστες από όλο τον κόσμο.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags