Facebook Pixel Survivor - Κάτια Ταραμπάνκο: "Αποκάλυψη" Ταραμπάνκο στο Survivor - Χαμός στα social - Ξέχασε πάλι το σουτιέν στην Αθήνα (Vid)
Life
| 2022-02-16 09:20:00

"Αποκάλυψη" Ταραμπάνκο στο Survivor - Χαμός στα social - Ξέχασε πάλι το σουτιέν στην Αθήνα (Vid)

Sportdog Team
"Αποκάλυψη" Ταραμπάνκο στο Survivor - Χαμός στα social - Ξέχασε πάλι το σουτιέν στην Αθήνα (Vid)

Η εμφάνισή της και το…. κρύο στον Άγιο Δομίνικο σχολιάστηκαν εκτενώς στο twitter μετά τα όσα δεν φόρεσε μπροστά στην κάμερα.

Η Κάτια Ταραμπάνκο παρότι βρίσκεται μόλις λίγες ημέρες στο Survivor, ήδη έχει καταφέρει να προκαλέσει ντόρο.

Όχι τόσο με τις επιδόσεις της, οι οποίες για την ώρα κυμαίνονται σε πολύ χαμηλά επίπεδα όσο με τις προκλητικές εμφανίσεις της στην παραλία.

Το τελευταίο… χτύπημα πάντως αφορούσε την εμφάνισή της στην κάμερα χωρίς εσώρουχα, γεγονός που θύμισε σε πολλούς τηλεθεατές και χρήστες των social media και τα περσινά. Μάλιστα, πολλοί έγραψαν στο twitter με νόημα πως… έκανε κρύο στο νησί, αλλά και ότι η Κάτια ούσα ξεχασιάρα, ξέχασε πάλι το σουτιέν της στην Αθήνα!

Δείτε και θα καταλάβετε…

 

 

 

 

 

 

 

Ξέφυγαν στο Survivor: Topless Ταραμπάνκο και Βρισηίδα - Σούπερ ζουμ στο στρινγκ μαγιό (ΒΙΝΤΕΟ)

 

 

 

Oι Διάσημοι νίκησαν και πάλι, αλλά το… σερί για να κρατηθεί στο Survivor 5 χρειάζεται ξεκούραση και οι μπαταρίες επαναφόρτιση.

 

 

 

Έτσι, η Κάτια Ταραμπάνκο και η Βρισηίδα Ανδριώτου αποφάσισαν να κάνουν ηλιοθεραπεία στην «κόκκινη» παραλία δείχνοντας τα καλλίγραμμα κορμιά τους.

 

 

 

Κι αν το θερμόμετρο δεν ήταν ήδη ψηλά, σίγουρα έφτασε. Μεταξύ, λοιπόν, μιας κουραστικής ημέρας με ένα απαιτητικό αγώνισμα και του συμβουλίου όπου έγινε ο… κακός χαμός στους Μαχητές, οι δύο παίκτριες των Διασήμων βρήκαν χρόνο να χαλαρώσουν.

 

 

 

Οι δύο κοπέλες είχαν αφαιρέσει και το πάνω μέρος από το μαγιό, με την κάμερα να κάνει ζουμ και να πλησιάζει... στο μισό μέτρο!

 

 

 

Δείτε φωτογραφίες και ΒΙΝΤΕΟ:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags