Facebook Pixel Σάσα Μπάστα: Σάλος με το ερασιτεχνικό της ΒΙΝΤΕΟ - Η Σάσα Μπάστα χοροπηδάει στην πίστα χωρίς εσώρουχα!
Life
| 2022-04-20 09:40:00

Σάλος με το ερασιτεχνικό της ΒΙΝΤΕΟ: Η Σάσα Μπάστα χοροπηδάει στην πίστα χωρίς εσώρουχα!

Sportdog Team
Σάλος με το ερασιτεχνικό της ΒΙΝΤΕΟ: Η Σάσα Μπάστα χοροπηδάει στην πίστα χωρίς εσώρουχα!

Η εντυπωσιακή τραγουδίστρια κάνει πρόβες και... προκαλεί με τα βιντεάκια που ανέβασε στο Instagram. Δείτε το βίντεο της πανέμορφης ξανθιάς και να είστε σίγουροι ότι θα σας καθηλώσει!

Όσοι είσαστε κάποιας ηλικίας επικίνδυνης για την υγεία σας, καλό είναι να έχετε υπογλώσσια δίπλα σας όταν θα δείτε το βίντεο κόλαση που έδωσε η Σάσα Μπάστα στην δημοσιότητα.

Η ξανθιά καλλονή τραγουδίστρια έχει κέφια και κάνει τα πάντα για να μας ανεβάσει την διάθεση και όχι μόνο με τα σωματικά της προσόντα τα οποία αυτή την φορά έχουν τον πρωταγωνιστικό ρόλο και αποφασίζουν να βγάλουν μάτια!

Η Σάσα ανέβασε ένα βίντεο στο story της, απο κάποιες πρόβες που κάνει φορώντας ανάλαφρη αθλητική περιβολή με το μπουστάκι της να καλύπτει τα προσόντα της, χωρίς όμως να φοράει σουτιέν.

Όπως καταλαβαίνεται απο την περιγραφή αυτό που πρόκειται να δείτε θα σας ανεβάσει την διάθεση και ότι άλλο μπορεί, αφού είναι σίγουρο ότι όλοι θα καρφωθείτε απο την πρώτη στιγμή επάνω της και δεν θα ξεκολλάτε τα μάτια σας .

Δείτε το βίντεο της πανέμορφης τραγουδίστριας με μεγάλη προσοχή, εμείς δεν φέρουμε καμία ευθύνη για ότι σας συμβεί….το ξεκαθαρίζουμε.


Πηγή: tvfreaks.gr

Φάρμα: Η Σάσα Μπάστα κάνει μπάνιο με μαγιό και ο σκηνοθέτης κάνει... ζουμ στα επίμαχα! (ΒΙΝΤΕΟ)

Μπορεί να μην έχει καταφέρει φέτος να κερδίσει τους τηλεθεατές, ωστόσο η Φάρμα έχει κάποια... μεγάλα όπλα, που δεν έχει εκμεταλλευτεί.

Προφανώς αναφερόμαστε στην Σάσα Μπάστα, η οποία έχει επιστρέψει στο Αγρόκτημα και προσπαθεί μόνη της να... κρατήσει το ριάλιτι.

Η εντυπωσιακή ξανθιά λοιπόν, θέλησε να εκμεταλλευτεί τον καλό καιρό και τον ήλιο, και αποφάσισε να κάνει ένα μπάνιο. Η παίκτρια έβαλε το μαγιό της το οποίο αναδείκνυε το καλλίγραμμο κορμί της και κατευθύνθηκε στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο.

Δείτε τι συνέβη!

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags