Facebook Pixel Τζούλια Αλεξανδράτου: Χαμός με Πασχαλινές φωτογραφίες της Τζούλιας Αλεξανδράτου - Προκλητική, χωρίς ρούχα και αγνώριστη!
Life
| 2022-04-29 07:38:00

"Φωτιά" οι Πασχαλινές φωτογραφίες της Τζούλιας Αλεξανδράτου - Προκλητική, χωρίς ρούχα και αγνώριστη

Sportdog Team
"Φωτιά" οι Πασχαλινές φωτογραφίες της Τζούλιας Αλεξανδράτου - Προκλητική, χωρίς ρούχα και αγνώριστη

Η εντυπωσιακή ξανθιά γιόρτασε εκτός Ελλάδας και με δύο post στο instagram μας ενημέρωσε για το πόσο καλά περνάει στα ξένα...

Η Τζούλια Αλεξανδράτου εδώ και χρόνια βρίσκεται εκτός Ελλάδας, όμως παραμένει ενεργή διαδικτυακά, παρότι πρόσφατα της είχαν κλείσει τον λογαριασμό στο Instagram για… ακατάλληλο περιεχόμενο!

Η Ελληνίδα πρώην πορνοστάρ άνοιξε νέο λογαριασμό και τις τελευταίες ώρες ανεβάζει ακατάλληλες φωτογραφίες και βίντεο όπου μας δείχνει πως είναι σήμερα, χωρίς πολλά ρούχα...

Δείτε τις φωτογραφίες της από το Πάσχα!

Η νέα της δουλειά

Η Τζούλια Αλεξανδράτου μοιράζεται μέσω των social media φωτογραφίες της, διαφημίζοντας παράλληλα την είσοδό της στην δημοφιλή συνδρομητική πλατφόρμα OnlyFans. Ωστόσο η εμφάνιση του πρώην μοντέλου είναι πολύ αλλαγμένη.

Συγκεκριμένα η Τζούλια Αλεξανδράτου φαίνεται να έχει χάσει πάρα πολλά κιλά προκαλώντας ανησυχία για την κατάσταση της υγείας της. Η ίδια, που τα τελευταία χρόνια ζει εκτός Ελλάδος, δεν γυρίζει πλέον ερωτικές ταινίες ωστόσο συνεχίζει να μοιράζεται προκλητικά βίντεο και φωτογραφίες της.

Η Αλεξανδράτου έχει στραφεί τώρα στο OnlyFans, μια επί πληρωμή πλατφόρμα συνδρομητών γνωστή για το «ακατάλληλο» περιεχόμενό της, η οποία μετρά εκατομμύρια χρήστες από όλο τον κόσμο.

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags