Facebook Pixel Τζούλια Αλεξανδράτου: Χαμός με την Τζούλια Αλεξανδράτου στην πίστα - Τραγουδούσε και έπεσε το φόρεμα - Ξεγυμνώθηκε!
Life
| 2022-05-12 08:03:00

Πανικός με την Τζούλια Αλεξανδράτου στην πίστα - Τραγουδούσε και έπεσε το φόρεμα - Ξεγυμνώθηκε!

Sportdog Team
Πανικός με την Τζούλια Αλεξανδράτου στην πίστα - Τραγουδούσε και έπεσε το φόρεμα - Ξεγυμνώθηκε!

Η εντυπωσιακή ξανθιά προσπάθησε να το κρατήσει, όμως ήταν μάταιο. Το ύφασμα έφυγε και έγινε η αποκάλυψη...
 

Οι φωτογραφίες της Τζούλιας Αλεξανδράτου είναι πλέον σπάνιες και… συλλεκτικές.

Αυτό που βλέπουμε συχνά, τόσο στο instagram, όσο και στην άλλη εφαρμογή που η Τζούλια πουλάει βίντεο και φωτογραφίες της, είναι το σώμα της Τζούλιας Αλεξανδράτου.

Βλέπουμε τα χέρια της, τα πόδια της και άλλα σημεία του σώματος της ενώ όποτε τυχαίνει να δημοσιεύσει βίντεο, αυτό έχει παραμόρφωση στο πρόσωπο και η Τζούλια Αλεξανδράτου μπορεί να μοιάζει με κουνελάκι ή με γατούλα!

Επίσης το πρώην μοντέλο και σταρ ερωτικών ταινιών έχει σταματήσει να φωτογραφίζεται και επαγγελματικά αφού όπως είχε δηλώσει παλαιότερα είναι κάτι που δεν την ενδιαφέρει πλέον!

Για τη ζωή της Τζούλιας Αλεξανδράτου πλέον υπάρχουν λίγα πράγματα τα οποία αφήνει η ίδια να διαρρέουν προς τα έξω και κανείς δεν ξέρει αλλά και δεν ασχολείται η αλήθεια είναι, με το βρίσκεται και τι κάνει!

Τις τελευταίες ημέρες πάντως κυκλοφόρησε μία επίσης σπάνια φωτογραφία από το παρελθόν της, όταν η εντυπωσιακή ξανθιά δούλευε ως τραγουδίστρια. Ούσα λοιπόν πάνω στη σκηνή και πιο… πληθωρική από σήμερα, είχε ένα αποκαλυπτικό ατύχημα!

Ιδού:

 

"Φωτιά" οι Πασχαλινές φωτογραφίες της Τζούλιας Αλεξανδράτου - Προκλητική, χωρίς ρούχα και αγνώριστη

Η Τζούλια Αλεξανδράτου εδώ και χρόνια βρίσκεται εκτός Ελλάδας, όμως παραμένει ενεργή διαδικτυακά, παρότι πρόσφατα της είχαν κλείσει τον λογαριασμό στο Instagram για… ακατάλληλο περιεχόμενο!

Η Ελληνίδα πρώην πορνοστάρ άνοιξε νέο λογαριασμό και τις τελευταίες ώρες ανεβάζει ακατάλληλες φωτογραφίες και βίντεο όπου μας δείχνει πως είναι σήμερα, χωρίς πολλά ρούχα...

Δείτε τις φωτογραφίες της από το Πάσχα!

Η νέα της δουλειά

Η Τζούλια Αλεξανδράτου μοιράζεται μέσω των social media φωτογραφίες της, διαφημίζοντας παράλληλα την είσοδό της στην δημοφιλή συνδρομητική πλατφόρμα OnlyFans. Ωστόσο η εμφάνιση του πρώην μοντέλου είναι πολύ αλλαγμένη.

Συγκεκριμένα η Τζούλια Αλεξανδράτου φαίνεται να έχει χάσει πάρα πολλά κιλά προκαλώντας ανησυχία για την κατάσταση της υγείας της. Η ίδια, που τα τελευταία χρόνια ζει εκτός Ελλάδος, δεν γυρίζει πλέον ερωτικές ταινίες ωστόσο συνεχίζει να μοιράζεται προκλητικά βίντεο και φωτογραφίες της.

Η Αλεξανδράτου έχει στραφεί τώρα στο OnlyFans, μια επί πληρωμή πλατφόρμα συνδρομητών γνωστή για το «ακατάλληλο» περιεχόμενό της, η οποία μετρά εκατομμύρια χρήστες από όλο τον κόσμο.

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags