Facebook Pixel Κρυσταλλία: Σάλος με την τραγουδίστρια Κρυσταλλία – Κυκλοφόρησε γυμνή φωτογραφία με την κουκλάρα του ΑΝΤ1!
Life
| 2022-05-13 07:20:00

Σάλος με την τραγουδίστρια Κρυσταλλία – Κυκλοφόρησε γυμνή φωτογραφία με την κουκλάρα του ΑΝΤ1!

Sportdog Team
Σάλος με την τραγουδίστρια Κρυσταλλία – Κυκλοφόρησε γυμνή φωτογραφία με την κουκλάρα του ΑΝΤ1!

Φωνάρα και κορμάρα η εντυπωσιακή καλλιτέχνης, η οποία μετά το σόου «Ελλάδα έχεις ταλέντο», αποφάσισε να… τρελάνει και το Instagram.

Την Κρυσταλλία μπορεί να την ξέραμε μέχρι τώρα ως τραγουδίστρια, όμως φέτος την παρακολουθήσαμε μέσα από το φαντασμαγορικό σόου του ΑΝΤ1 το «Ελλάδα έχεις ταλέντο», όπου βρισκόταν στην κριτική επιτροπή.

Μέχρι τώρα ξέραμε πως έχει φωνάρα και πιστεύαμε πως έχει και κορμάρα. Τώρα την είδαμε κιόλας, καθώς φωτογραφήθηκε ολόγυμνη στον φακό του ηθοποιού Σπύροου Χατζηαγγελάκη!

Ιδού:

Τι δεν ξέρετε όμως για την τραγουδίστρια;

  • Η Κρυσταλλία γεννήθηκε στην Αθήνα στις 18 Φεβρουαρίου 1987.
  • Είναι 34 χρονών.
  • Το πραγματικό της όνομα είναι Κρυσταλλία Ρήγα.
  • Μεγάλωσε στον Πειραιά και είναι απόφοιτη της Ελληνογαλλικής Σχολής Πειραιά “Saint Paul”.
  • Σπούδασε Γαλλική Φιλολογία στο Εθνικό Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών, Σχέδιο Μόδας και κλασσικό πιάνο.
  • Η σχέση της με τη μουσική ξεκινάει σε ηλικία 5 ετών όταν παρακολουθεί τα πρώτα μαθήματα πιάνου.
  • Παίζει επίσης ερασιτεχνικά μπάσο και τουμπερλέκι.
  • Η πορεία της Κρυσταλλίας στο τραγούδι ξεκινά το 2006 όπου εμφανίστηκε στο πλευρό της Μαρινέλλας και του Αντώνη Ρέμου στο Αθηνών Αρένα.
  • Στο ευρύ κοινό έγινε γνωστή από το συγκρότημα “Otherview” σαν βασική τραγουδίστρια από το 2009 έως το Φθινόπωρο του 2012.
  • Το 2013 κυκλοφόρησε το πρώτο solo τραγούδι της με τίτλο “Κιμωλία”, σε σύνθεση Γιώργου Σαμπάνη και δικούς της στίχους.
  • Στο παρελθόν έχει πάρει μέρος και στο σόου του ΑΝΤ1 το «Your face sounds familiar».
  • Τελευταία της τηλεοπτική δουλειά ήταν το «The Booth» στο Open.


Πανικός με Ράνια Κωστάκη - Χωρίς σουτιέν σε νυχτερινή εμφάνιση, "τρέλανε" κόσμο με τα...προσόντα της

Δεν γίνεται κάποιος να μην γνωρίζει την Ράνια Κωστάκη την καλύτερη ραδιοφωνική παραγωγό της χώρας και μια απο τις καλύτερες DJ που ξεσηκώνει τον κόσμο με τα τραγούδια της.

Έχει καταγωγή απο την Θεσσαλονίκη, αλλά ο μόνιμος τόπος κατοικίας της είναι το Διακοπτό Κορινθίας όπου εκεί εκτός απο το ησυχαστήριο της, έχει δημιουργήσει και το ιδανικό μέρος για την δουλειά της.

Την λατρεύουν εκτός απο τον κόσμο και όλοι οι τραγουδιστές οι οποίοι έχουν συνεργαστεί μαζί της σε τεράστιες επιτυχίες. Είναι γνωστή για τις επιτυχίες που διασκευάζει, αλλά και για την εντυπωσιακή φωνή της.

Βέβαια όταν θα την δείτε απο κοντά είναι επίσης δεδομένο ότι θα κολλήσετε και εσείς με την εντυπωσιακή της παρουσία, η οποία μαγεύει τα πλήθη σε κάθε της εμφάνιση. Μάλιστα, ο λογαριασμός της στο instagram είναι απίστευτα δυνατός και πολύ συχνά ανεβάζει φωτογραφίες που προκαλούν… πανικό.

Αυτό συνέβη και την περασμένη Παρασκευή, όταν με διαδοχικά stories… τρέλανε κόσμο με το εντυπωσιακό στήθος της, την ανοιχτή μπλούζα και το σουτιέν που δεν φορούσε!

Ιδού:

 

Χαμός με την Τζούλια Αλεξανδράτου στην πίστα - Τραγουδούσε και έπεσε το φόρεμα - Ξεγυμνώθηκε!

Οι φωτογραφίες της Τζούλιας Αλεξανδράτου είναι πλέον σπάνιες και… συλλεκτικές.

Αυτό που βλέπουμε συχνά, τόσο στο instagram, όσο και στην άλλη εφαρμογή που η Τζούλια πουλάει βίντεο και φωτογραφίες της, είναι το σώμα της Τζούλιας Αλεξανδράτου.

Βλέπουμε τα χέρια της, τα πόδια της και άλλα σημεία του σώματος της ενώ όποτε τυχαίνει να δημοσιεύσει βίντεο, αυτό έχει παραμόρφωση στο πρόσωπο και η Τζούλια Αλεξανδράτου μπορεί να μοιάζει με κουνελάκι ή με γατούλα!

Επίσης το πρώην μοντέλο και σταρ ερωτικών ταινιών έχει σταματήσει να φωτογραφίζεται και επαγγελματικά αφού όπως είχε δηλώσει παλαιότερα είναι κάτι που δεν την ενδιαφέρει πλέον!

Για τη ζωή της Τζούλιας Αλεξανδράτου πλέον υπάρχουν λίγα πράγματα τα οποία αφήνει η ίδια να διαρρέουν προς τα έξω και κανείς δεν ξέρει αλλά και δεν ασχολείται η αλήθεια είναι, με το βρίσκεται και τι κάνει!

Τις τελευταίες ημέρες πάντως κυκλοφόρησε μία επίσης σπάνια φωτογραφία από το παρελθόν της, όταν η εντυπωσιακή ξανθιά δούλευε ως τραγουδίστρια. Ούσα λοιπόν πάνω στη σκηνή και πιο… πληθωρική από σήμερα, είχε ένα αποκαλυπτικό ατύχημα!

Ιδού:

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags