Facebook Pixel Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου - Survivor: Χαμός μετά το Survivor - Ακατάλληλο βίντεο της Ναυσικάς Παναγιωτακοπούλου στο Instagram - Δείτε το!
Life
| 2022-06-05 14:13:00

Χαμός μετά το Survivor - Ακατάλληλο βίντεο της Ναυσικάς Παναγιωτακοπούλου στο Instagram - Δείτε το!

Sportdog Team
Χαμός μετά το Survivor - Ακατάλληλο βίντεο της Ναυσικάς Παναγιωτακοπούλου στο Instagram - Δείτε το!

Το εντυπωσιακό μοντέλο και πρώην παίκτρια του ριάλιτι επιβίωσης προέβη σε... αποκαλύψεις στο προφίλ της στα social media.

Απο τον Άγιο Δομίνικο και το Survivor στον τελικό του Champions League στο Παρίσι βρέθηκε η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου, η οποία μάλιστα ανέβασε και βίντεο μέσα απο το γήπεδο, παρέα με τον Αντώνη Ρέμο.

Τώρα που κολλάει ο Ρέμος με την Ναυσικά και το ποδόσφαιρο, θα αναρωτιέστε πολλοί απο εσάς και όντας άσχετοι ποδοσφαιρικά.

Καταρχάς να σας ενημερώσουμε ότι ο Αντώνης Ρέμος και ο σύντροφος της Ναυσικάς Παναγιωτακοπούλου, ο Κώστας Πηλαδάκης, εκτός απο κολλητοί φίλοι και κουμπάροι είναι και συνέταιροι σε πλήθος επιχειρήσεων!

Η Ναυσικά μάλιστα όπως διαβάζουμε στο tvfreaks.gr πραγματικά ξεσάλωσε στο Παρίσι πριν τον τελικό, αφού έκανε τις κούρες ομορφιάς της, τα ψώνια της και φυσικά έζησε μέσα στην χλιδή, αφήνοντας το Survivor της πίσω οριστικά.

Μάλιστα, όσοι την... ακολουθούν στο Instagram, το βράδυ της Παρασκευής θα έμειναν άφωνοι με τα γυμνά βιντεάκια που είδαν να ανεβάζει. Προφανώς δεν ήταν τίποτα άλλο, από σκηνές μετά την επίσκεψή της στο διάσημο καμπαρέ του Παρισιού, το Crazy Horse!

Οι εικόνες ήταν πάντως ακατάλληλες και παραμένει άγνωστο πως δεν... κόπηκαν από το Instagram.

Ιδού:

 

"Ξέφυγαν" τα πλάνα στο Survivor - Τα πέταξε όλα η Ναυσικά - Γυμνόστηθη στην κάμερα (ΒΙΝΤΕΟ)

Survivor:  Η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου, είναι από τις πιο πολυσυζητημένες παίκτριες του ριάλιτι επιβίωσης.

Η μεσογειακής ομορφιάς καλλονή, η οποία έχει αποκαλύψει ότι ασχολήθηκε τυχαία με τη μόδα, αναστατώνει τον Άγιο Δομίνικο…

Ο σκηνοθέτης λοιπόν στο επεισόδιο της Τρίτης είχε κέφια, χαρίζοντας στο κοινό "καυτά" κοντινά πλάνα στη Ναυσικά, η οποία πόζαρε topless στον φακό.

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags