Facebook Pixel Ρία Αντωνίου: Αποκαλυπτική εμφάνιση από Ρία Αντωνίου - Φόρεσε τζάκετ, ξέχασε τη φούστα - Βγήκε μόνο με το στρινγκ!
Life
| 2022-06-06 07:39:00

Αποκαλυπτική εμφάνιση από Ρία Αντωνίου - Φόρεσε τζάκετ, ξέχασε τη φούστα - Βγήκε μόνο με το στρινγκ!

Sportdog Team
Αποκαλυπτική εμφάνιση από Ρία Αντωνίου - Φόρεσε τζάκετ, ξέχασε τη φούστα - Βγήκε μόνο με το στρινγκ!

Το εντυπωσιακό μοντέλο με τη μεγάλη καριέρα και στο εξωτερικό, αποδείχθηκε αρκετά... ξεχασιάρα και αποκαλυπτική.

Καλοκαίρι χωρίς φωτογραφία της Ρία Αντωνίου δεν γίνεται να υπάρξει και μάλιστα με τα προσόντα για μια ακόμα φορά να είναι όλα έξω!

Το μοντέλο με καταγωγή απο την Σπάρτη μπορεί να έχει αφιερώσει την ζωή της στους γείτονες Ιταλούς και να έχει ρίξει μαύρη πέτρα πίσω στην Ελλάδα, καταφέρνει όμως και εξ αποστάσεως να μας φτιάχνει την μέρα μόνο με μια φωτογραφία.

Το προφίλ της στο instagram, αλλά και άλλα funclub προφίλ των social media τέτοιες εποχές, όπως αυτή του καλοκαιριού, κάνουν στην κυριολεξία πάρτυ με τις φωτογραφίες της.

Η ίδια λατρεύει να βγάζει τα pouxα της και φυσικά το καλοκαίρι το κάνει με πολύ μεγάλη ευκολία. Δεν υπάρχει φωτογραφία καλοκαιρινή που να μην αναστατώνει ακόμα και τα κουνούπια που πετάνε.

Η μια καλύτερη απο τις άλλες η Ρία Αντωνίου απολαμβάνει το να τρελαίνει τους χιλιάδες θαυμαστές της και εμείς απλά βάζουμε ιδέες και σκέψεις στο μυαλό μας τι πραγματικά θα γινόταν αν το μοντέλο αποφάσιζε να επιστρέψει στην Ελλάδα!

Σίγουρα όλα τα φώτα της δημοσιότητας θα ήταν στραμμένα πάνω της και η επικαιρότητα θα έχανε τον μπούσουλα με τις εμφανίσεις της.

Άλλωστε το 33χρονο μοντέλο ακόμα και τώρα που λείπει καταφέρνει να μαγνητίζει όλα τα βλέμματα πάνω της, ακόμα και με μια φωτογραφία. Όπως ακριβώς έκανε και τώρα με την τελευταία ανάρτηση της!

Δείτε την εντυπωσιακή φωτογραφία της

Πηγή: tvfreaks.gr

Σάλος με τη Ρία Αντωνίου - Πήγε σε εκδήλωση με διάφανο φόρεμα και χωρίς σουτιέν - Δείτε ΦΩΤΟ!

Στο… παρελθόν μας γύρισε η Ρία Αντωνίου μέσω του Instagram της, καθώς δημοσίευσε φωτογραφίες από την πιο εντυπωσιακή δημόσια εμφάνισή της.

Συγκεκριμένα, το διάσημο μοντέλο θυμήθηκε όταν είχε πάει με ένα άκρως αποκαλυπτικά σέξι μαύρο φόρεμα, στην παρουσίαση του For Men Calendar 2018, που έγινε στο Μιλάνο.

Το ξανθό μοντέλο εμφανίστηκε χωρίς σουτιέν και με το see through φόρεμα, δεν άφησε και πολλά στη φαντασία!

Δείτε τις φωτογραφίες:


*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Σάλος με την ερασιτεχνική φωτογραφία της Ρίας Αντωνίου - Κυκλοφορούσε με κατεβασμένο φερμουάρ!

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags