Facebook Pixel Sportdog.gr | "Ξέφυγε" μετά το Survivor η Βρισηίδα - Έδειξε... φάτσα-κάρτα τα οπίσθιά της στην κάμερα (ΦΩΤΟ)
Life
| 2022-07-15 09:07:00

"Ξέφυγε" μετά το Survivor η Βρισηίδα - Έδειξε... φάτσα-κάρτα τα οπίσθιά της στην κάμερα (ΦΩΤΟ)

Sportdog Team
"Ξέφυγε" μετά το Survivor η Βρισηίδα - Έδειξε... φάτσα-κάρτα τα οπίσθιά της στην κάμερα (ΦΩΤΟ)

Εντυπωσιακή για μια ακόμα φορά η πρώην παίκτρια του Survivor ποζάρει και αναστατώνει...

Αν και πολλοί πιστεύουν ότι ο καλοκαιρινός έρωτας της Βρισηίδας Ανδριώτου και του Σπύρου Μαρτίκα, που ξεκίνησε στον εξωτικό Άγιο Δομίνικο, θα τερματιστεί κάπου κοντά στον Σεπτέμβριο, εμείς βλέπουμε άλλα πράγματα και σας τα μεταφέρουμε.

Το ζευγάρι μετά τον τελικό του Survivor και τον κουβά που έφαγε μιας και προωθούσαν την Ασημίνα Χατζηανδρέου λόγω της φιλίας που ανέπτυξε η Ασημίνα με την Βρισηίδα, τώρα απολαμβάνουν τον έρωτα τους στο νησί της Πάρου.

Η Βρισηίδα βέβαια δεν χάνει ευκαιρία και δουλεύει πυρετωδώς στο instagram σε αντίθεση με τον Σπύρο ο οποίος θέλει να ξεκουραστεί απο τον Άγιο Δομίνικο και βρίσκεται στο νησί των Κυκλάδων έχοντας αφήσει για ακόμα μια φορά την αδερφή του στο πόδι του να δουλεύει τα φαρμακεία Μαρτίκα στο Κερατσίνι και την Δραπετσώνα.

Βέβαια με τέτοιες φωτογραφίες που αναρτεί το μοντέλο και influencer στο προφίλ της στο instagram, σίγουρα ο Μαρτίκας θα ζητήσει να του στείλουν καμιά κούτα υπογλώσσια, αφού όπως και να το κάνουμε τόσο όμορφη και προκλητική στον Άγιο Δομίνικο δεν την είδε.

Δείτε τις φωτογραφίες που ανάρτησε η πρώην πλέον παίκτρια του Survivor και προκάλεσε ταραχή όχι μόνο στα social media αλλά και στο νησί της Πάρου.


Πηγή: tvfreaks.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags