Facebook Pixel GNTM: Η ξανθιά που "έκοψαν" από το GNTM για τα... κιλά, έμεινε μισή και σήμερα είναι αγνώριστη (ΦΩΤΟ-Vid)
Life
| 2022-07-25 09:40:00

Η ξανθιά που "έκοψαν" στο GNTM για τα... κιλά, έμεινε μισή και σήμερα είναι αγνώριστη (ΦΩΤΟ-Vid)

Sportdog Team
Η ξανθιά που "έκοψαν" στο GNTM για τα... κιλά, έμεινε μισή και σήμερα είναι αγνώριστη (ΦΩΤΟ-Vid)

Οριακά τη θυμάται κάποιος για την παρουσία της στον διαγωνισμό μοντέλων, μιας και στις αναρτήσεις της στο Instagram βλέπουμε μια κοπέλα αρκετά αδυνατισμένη, αλλά και πολλά φίλτρα στο πρόσωπο.

Στη δεύτερη σεζόν του GNTM, η Ιωάννα Μάρκου είχε βρεθεί στις οντισιόν του ριάλιτι, αλλά δεν είχε καταφέρει να πείσει τους 4 κριτές. Καγιά, Παπαγεωργίου και Μπράτης την είχαν κόψει, με τα σχόλια τους για την εξωτερική της εμφάνιση να μην είναι κολακευτικά. O Δημήτρης Σκουλός ήταν ο μοναδικός που είχε ψηφίσει θετικά.

Πέραν του ότι υποστήριξαν πως η κοπέλα έχει κάνει παρεμβάσεις στο στήθος και στα χείλη της, αυτό που δεν τους έκανε, ήταν τα κιλά της, ιδίως στους γλουτούς, κι έτσι δεν της έδωσαν το πάσο για τη συνέχεια.

Τρία χρόνια μετά η Ιωάννα Μάρκου είναι ένας εντελώς άλλος άνθρωπος. Οριακά τη θυμάται κάποιος για την παρουσία της στο GNTM, μιας και στις αναρτήσεις της στο Instagram βλέπουμε μια κοπέλα αρκετά αδυνατισμένη, αλλά και πολλά φίλτρα στο πρόσωπο.

Θυμηθείτε την εμφάνιση της στο GNTM 2:

Και δείτε πώς είναι σήμερα:

Πηγή: dailymedia.com.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags