Facebook Pixel Ασημίνα - Survivor: "Φωτιά" μετά το Survivor η Ασημίνα - Αποκαλυπτικό μαγιό, "τούμπανο" οπίσθια - Τυχερός ο Δάντης!
Life
| 2022-07-27 09:20:00

"Φωτιά" μετά το Survivor η Ασημίνα - Αποκαλυπτικό μαγιό, "τούμπανο" οπίσθια - Τυχερός ο Δάντης!

Sportdog Team
"Φωτιά" μετά το Survivor η Ασημίνα - Αποκαλυπτικό μαγιό, "τούμπανο" οπίσθια - Τυχερός ο Δάντης!

Το «βουνό» το φετινού ριάλιτι ξαπλωμένη με το μαγιό της είναι ό,τι καλύτερο θα δεις σήμερα στο instagram. Πραγματικά καθηλωτική μαγεύει με τα κάλλη της απο την Κύπρο.

Η Ασημίνα Χατζηανδρέου, το «βουνό» του Survivor Ελλάδας, επέλεξε να κάνει διακοπές στην Κύπρο και όχι σε κάποιο απο τα Ελληνικά νησιά, ακολουθώντας φυσικά τον αγαπημένο της Χρήστο Δάντη στο νησί, ο οποίος είχε να δώσει μια συναυλία.

Η αλήθεια είναι ότι δεν έχουμε συνηθίσει την Ασημίνα ακόμα εκτός Survivor, αφού η νεαρή παίκτρια κατάφερε και έφτασε μέχρι τον μεγάλο τελικό του ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ.

Τελικά ο τελικός ήταν αντρική υπόθεση αφού η Ασημίνα ήταν η μια απο τους τρείς που δεν έφτασε στην τελική δυάδα, φάνηκε όμως ευδιάθετη, ειδικά μετά την αποχώρηση της παρέα με τις φίλες της.

Καθηλωτική εμφάνιση με μαγιό απο την Ασημίνα του Survivor

Η αθλήτρια έκανε το ταξίδι στην Κύπρο μαζί με τον αγαπημένο της σύντροφο και όπως θα δείτε και εσείς παρακάτω μας χάρισε μερικές απο τις πιο εντυπωσιακές της φωτογραφίες απο τις παραλίες του νησιού.

Πραγματικά καθηλωτική, η Ασημίνα Χατζηανδρέου μαγνήτισε όλα τα βλέμματα πάνω της ειδικά με το λευκό μπραζίλιαν μαγιό που θα το δείτε εδώ!

Πηγή: tvfreaks.gr

Αποκάλυψη ΣΟΚ: Έπιασαν παίκτη του φετινού Survivor να κλέβει στο Σούπερ Μάρκετ 150 ευρώ! (ΦΩΤΟ)

Μπορεί το Survivor να έχει τελειώσει, ωστόσο οι παίκτες του συνεχίζουν να απασχολούν τα media. Είτε με κάποιες συνεντεύξεις τους σε περιοδικά, είτε με εμφανίσεις τους σε παραλίες και νυχτερινά μαγαζιά, είτε ακόμα και με… κλοπές.

Και δεν το λέμε τυχαία αυτό. Σύμφωνα με όσα κυκλοφορούν τις τελευταίες ώρες και ποστάρισμα στο Instagram της διάσημης influencer «Soula Glamorous», παίκτης που συμμετείχε στον φετινό κύκλο του ριάλιτι… πιάστηκε στα πράσα να κλέβει σε Σούπερ Μάρκετ.

Τι έκλεψε; Προϊόντα καλυντικών αξίας 150 ευρώ. Πάντως, ο παίκτης δεν ξέμεινε από λεφτά και άρχισε να κλέβει μετά τον Άγιο Δομίνικο, αλλά μάλλον είναι κλεπτομανής!

Ιδού το ποστάρισμα:

Ποια Ειρήνη Παπαδόπουλου; Με άλλη γυναικάρα του φετινού Survivor... λιώνει ο Πασχαλάκης! (ΦΩΤΟ)

Ο Αλέξανδρος Πασχαλάκης βρίσκεται σε αναζήτηση ομάδας, καθώς μετά την αποχώρησή του από τον ΠΑΟΚ δεν έχει ακόμα υπογράψει με κάποιον σύλλογο, παρότι είχε στα χέρια του προτάσεις με πάρα πολλά... μηδενικά από τη Σαουδική Αραβία.

Ο Έλληνας γκολκίπερ θέλει να παραμείνει στην Ευρώπη και ιδανικά στην Ελλάδα σύμφωνα με κάποια ρεπορτάζ, καθώς επιθυμία του είναι να παραμείνει κοντά στην αγαπημένη του, Ειρήνη Παπαδόπουλου. Οι δυο τους είναι ζευγάρι τα τελευταία δύο χρόνια, περνάνε πολύ καλά και πρόσφατα υπήρξαν δημοσιεύματα ακόμα και για γάμο.

Ο Πασχαλάκης πάντως αυτή την περίοδο δεν σταματάει να δουλεύει στο γυμναστήριο, ώστε να διατηρείται σε καλή φόρμα και να είναι πανέτοιμος όταν βρει ομάδα. Βέβαια, έχει και καλή... βοηθό, καθώς σε βίντεο και φωτογραφίες που ανεβάζει στο instagram «λιώνει» μαζί με την παίκτρια του φετινού Survivor, Στέλλα Ανδρεάδου. Επίσης αθλήτρια και πρώην του ΠΑΟΚ!

Ιδού:

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags