Facebook Pixel Sportdog.gr | Κόπηκε στο GNTM λόγω πλαστικών και αγνώριστη 4 χρόνια μετά κάνει καριέρα στη Μέση Ανατολή (ΦΩΤΟ)
Life
| 2022-07-28 09:40:00

Κόπηκε στο GNTM λόγω πλαστικών και αγνώριστη 4 χρόνια μετά κάνει καριέρα στη Μέση Ανατολή (ΦΩΤΟ)

Sportdog Team
Κόπηκε στο GNTM λόγω πλαστικών και αγνώριστη 4 χρόνια μετά κάνει καριέρα στη Μέση Ανατολή (ΦΩΤΟ)

Την είχαν κόψει λόγω πλαστικών επεμβάσεων από το πολύ πετυχημένο διαγωνισμό ομορφιάς, όμως πλέον έχοντας αλλάξει πάρα πολύ την εικόνα της, δουλεύει στο εξωτερικό ως μοντέλο!
 

Η Ηρώ Δημητροπούλου είχε κάνει την εμφάνισή της στα τηλεοπτικά δρώμενα πριν 4 περίπου χρόνια, στο πρώτο GNTM του Star, όμως η παρουσία της είχε ολοκληρωθεί πριν το bootcamp με αρκετά επεισοδιακό τρόπο. Δημήτρης Σκουλός και Ηλιάνα Παπαγεωργίου ήταν οι δύο κριτές που κατά κύριο λόγο την απέρριψαν με αιτία τις εμφανείς πλαστικές παρεμβάσεις που είχε κάνει στο σώμα και το πρόσωπό της, παρά το γεγονός πως ήταν μόλις 18 ετών.

Η Ηρώ -η οποία είχε εμφανιστεί στο πλατό του GNTM μαζί με τη μητέρα της- είχε αποχωρήσει τότε από το ριάλιτι με μύδρους κατά πάντων, αλλά κυρίως κατά των δύο κριτών. Όλα αυτά είναι περασμένα και ξεχασμένα, με την ίδια να έχει προχωρήσει τη ζωή της και να κινείται μεταξύ Λονδίνου και Ντουμπάι, έχοντας χάσει πάρα πολλά κιλά και με το σώμα και το πρόσωπό της να είναι αρκετά διαφορετικά σε σχέση με τότε.

Μάλιστα, το 22 ετών σήμερα κορίτσι, κατάφερε να γίνει η πρώτη Ελληνίδα που φωτογραφίζεται για το εξώφυλλο του περιοδικού L’ Officiel Arabia.

Δείτε τη μεταμόρφωσή της 4 χρόνια μετά:

Πηγή dailymedia.com.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags