Facebook Pixel Sportdog.gr | Σάλος με πασίγνωστη τραγουδίστρια - Πήγε σε εκδήλωση με διάφανο φόρεμα και χωρις σουτιέν (ΦΩΤΟ)
Life
| 2022-08-06 23:38:00

Σάλος με πασίγνωστη τραγουδίστρια - Πήγε σε εκδήλωση με διάφανο φόρεμα και χωρις σουτιέν (ΦΩΤΟ)

Sportdog Team
Σάλος με πασίγνωστη τραγουδίστρια - Πήγε σε εκδήλωση με διάφανο φόρεμα και χωρις σουτιέν (ΦΩΤΟ)

Έπιασαν οι... ζέστες για την εντυπωσιακή ξανθιά, η οποία σε βραδινά της έξοδο φόρεσε όσα λιγότερα ρούχα γινόταν και ήταν άκρως αποκαλυπτική! Ποια διάσημη κυρία ξέχασε τα εσώρουχά της κι έγινε viral;

Η Ρίτα Όρα έχει κάνει τόσες και τόσες φωτογραφίσεις στις οποίες το πάνω μέρος της είναι γυμνό. Εκεί όμως, έβαζε τα χέρια της στο στήθος γιατί δεν ήθελε να το δείξει. Ήθελε να το αφήσει στην φαντασία του άντρα. Όταν πρόκειται για τις δημόσιες εξόδους της δεν δείχνει την ίδια ευαισθησία και δεν τη νοιάζει αν θα φανεί και κάτι παραπάνω.

Επιλεκτική σεμνοτυφία το λένε στο χωριό μας.

Η διάσημη τραγουδίστρια έχει κάνει εντυπωσιακές εμφανίσεις όπως μία στη συναυλία ενός άγνωστου σε εμάς καλλιτέχνη ονόματι Charli XCX στο Λονδίνο και η εμφάνιση της δεν θα μπορούσε να μην προσελκύσει τα φλας.

Με ένα total black look και το μαλλί πιασμένο κότσο, η Ρίτα φανέρωσε το αισθησιακό της δέρμα από τον λαιμό μέχρι κάτω, αφού το μαύρο της μπλουζάκι ήταν διαφανές και φαινόταν ξεκάθαρα ότι το σουτιέν δεν υπήρχε αυτό το βράδυ. Και το στήθος της δόθηκε φόρα παρτίδα στα φιλήδονα μάτια των παρευρισκομένων.

Πηγή: koolnews.gr

Βραβευμένη ηθοποιός σε νυχτερινή έξοδο με διάφανο φόρεμα και χωρίς σουτιέν - Φάνηκαν ΟΛΑ (ΦΩΤΟ)

Μία άκρως αποκαλυπτική εμφάνιση πραγματοποίησε η Αμερικανίδα ηθοποιός και μοντέλο, όπως επιβεβαιώνουν και οι φωτογραφίες της, Karrueche Tran.

Η Αμερικανίδα ηθοποιός, που από το 2013 έως το 2016, πρωταγωνίστησε ως Vivian Johnson στη διαδικτυακή σειρά The Bay, για την παραγωγή της οποίας κέρδισε δύο Daytime Emmy Awards, εμφανίστηκε σε νυχτερινή έξοδο χωρίς σουτιέν και προκάλεσε πανικό!

Δείτε τις φωτογραφίες της εντυπωσιακής 34χρονης, που στο Instagram έχει 12.5 εκατομμύρια followers!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags