Facebook Pixel Sportdog.gr | Πασίγνωστη τραγουδίστρια σε εκδήλωση με διάφανο φόρεμα χωρίς σουτιέν - Τα έδειξε ΟΛΑ (ΦΩΤΟ)
Life
| 2022-08-12 09:40:00

Πασίγνωστη τραγουδίστρια σε εκδήλωση με διάφανο φόρεμα χωρίς σουτιέν - Τα έδειξε ΟΛΑ (ΦΩΤΟ)

Sportdog Team
Πασίγνωστη τραγουδίστρια σε εκδήλωση με διάφανο φόρεμα χωρίς σουτιέν - Τα έδειξε ΟΛΑ (ΦΩΤΟ)

Οι φωτογράφοι δεν πίστευαν στα μάτια τους μόλις την είδαν μπροστά τους, καθώς δεν έκανε καμία προσπάθεια για να κρύψει το γυμνό στήθος της!
 

Η Κέσα Ρόουζ Σέμπερτ, γνωστή επαγγελματικά ως Kesha, είναι Αμερικανίδα τραγουδίστρια-στιχουργός και ράπερ και άκρως… προκλητική, εκτός από φωνάρα.

Η εντυπωσιακή καλλιτέχνιδα λοιπόν, αποφάσισε να παρεβρεθεί σε εκδήλωση, σχεδόν γυμνή, καθώς εμφανίστηκε με διάφανο φόρεμα, χωρίς σουτιέν και με ένα στρινγκ που έβγαζε μάτι!

Δείτε τη!

 

Η Ανάσταση της Kesha: Πώς το Tik Tok επανέφερε μια εξαφανισμένη σταρ

Το 2005, σε ηλικία 18 ετών, η Κέσα υπέγραψε συμβόλαιο με τη δισκογραφική εταιρεία του Δρ. Λουκ, Kemosabe Entertainment. Αν και ήταν ενεργή μουσικός από τότε, κάνοντας φωνητικά και γράφοντας τραγούδια για άλλους καλλιτέχνες, αναδείχτηκε στις αρχές του 2009 με τη συμμετοχή της στο νούμερο ένα σινγκλ του ράπερ Flo Rida, "Right Round."

Το ντεμπούτο άλμπουμ της, Animal και η πρώτη της εκτεταμένη εκτέλεση, Cannibal, κυκλοφόρησαν το 2010. Η ανευλαβής μουσική και η εικόνα της Κέσα την ώθησαν στο να αποκτήσει άμεση εμπορική επιτυχία, με το Animal να κάνει ντεμπούτο στην Αμερική ως το νούμερο ένα άλμπουμ. Ακόμη, τα σινγκλ "Tik Tok" και "We R Who We R" από το άλμπουμ κατέκτησαν την πρώτη θέση μεταξύ άλλων τραγουδιών από το άλμπουμ και την επανακυκλοφορία του που έφτασαν στην πρώτη δεκάδα. Το ίδιο διάστημα, συνέχισε να γράφει τραγούδια για άλλους καλλιτέχνες, συμπεριλαμβανομένου του τραγουδιού "Till the World Ends" για τη Μπρίτνεϊ Σπίαρς. Το Warrior, το δεύτερο άλμπουμ της Κέσα κυκλοφόρησε το Δεκέμβριο του 2012 και παρήγαγε το όγδοο τραγούδι της που έφτασε στην πρώτη δεκάδα, το "Die Young".

 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags