Facebook Pixel Survivor: Σάλος με κουκλάρα παίκτρια του Survivor - Δημοσίευσε... κατά λάθος γυμνή φωτογραφία της - Δείτε τη!
Life
| 2022-08-20 15:16:00

Σάλος με κουκλάρα παίκτρια του Survivor - Δημοσίευσε... κατά λάθος γυμνή φωτογραφία της - Δείτε τη!

Sportdog Team
Σάλος με κουκλάρα παίκτρια του Survivor - Δημοσίευσε... κατά λάθος γυμνή φωτογραφία της - Δείτε τη!

Έχει εξαιρετικό κορμί με εντυπωσιακές αναλογίες, ξέρει να προκαλεί και πάντα καταφέρνει να δημιουργήσει ντόρο γύρω από το όνομά της. Ακόμα και στον Άγιο Δομίνικο το πέτυχε.

Η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου μετά την αποχώρησή της από το Survivor προσπαθεί να επιστρέψει στην καθημερινότητά της και να περάσει χρόνο με τα αγαπημένα της πρόσωπα. Η ίδια, αυτό το διάστημα απολαμβάνει τις καλοκαιρινές της διακοπές σε διάφορα μέρη της Ελλάδος, θέλοντας να γεμίσει τις μπαταρίες της για τον απαιτητικό χειμώνα που θα έρθει.

Ωστόσο, το νεαρό μοντέλο δεν παραλείπει να μοιράζεται με τους διαδικτυακούς της φίλους, διάφορες φωτογραφίες από την καθημερινότητά της. Αυτή τη φορά, η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου δημοσίευσε μία φωτογραφία που προκάλεσε «πανικό» στα social media.

Συγκεκριμένα, το εκρηκτικό μοντέλο στην τελευταία της ανάρτηση φάνηκε πιο «τολμηρή» και ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram,  stories με πόζες της από φωτογράφηση, η οποία είναι… ακατάλληλη!

Δείτε τις!

 

Σάλος με παίκτρια του Survivor - Στην πισίνα με μικροσκοπικό στρινγκ, σχεδόν γυμνή - Δείτε ΒΙΝΤΕΟ!

Το όνομα της έχει γίνει κάτι σαν θρύλος στα social media και πολύ περισσότερο στο instagram. Η Ασημίνα Ιγγλέζου θα μπορούσε άνετα να χαρακτηριστεί η Βασίλισσα του Ελληνικού instagram.

Το κοινό γνώρισε την Ασημίνα μέσα από τη συμμετοχή της στον φετινό κύκλο του ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ, Survivor στο οποίο μάλιστα όσο καιρό έκατσε χάρισε απίστευτα πλάνα απο τις παραλίες του νησιού ειδικά με το κόκκινο μαγιό της.

Εμείς ήμασταν από τους πολύ φανατικούς θαυμαστές του προσωπικού λογαριασμού της στο instagram και συνεχίζουμε να είμαστε ακόμα και σήμερα αφού η Ασημίνα είναι ένας απο τους ανθρώπους που σε μαγνητίζει σε ότι κάνει….και το κάνει και καλά!

Ο απανταχού ανδρικός πληθυσμός είναι σίγουρο ότι με το που την είδε να μπαίνει στο Survivor έψαξε και βρήκε το instagram της ξανθιάς καλλονής και το μόνο που μπορούμε να πούμε σίγουρα ότι του συνέβη ήταν να του φτάσει το σαγόνι μέχρι το πάτωμα…

Το ίδιο ακριβώς θα γίνει και σήμερα όταν θα δείτε το παρακάτω βίντεο της

 

Πρωταγωνίστρια του φετινού Survivor ολόγυμνη στην πισίνα - Η φωτογραφία που σάρωσε στο διαδίκτυο!

Η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου διεκδικεί με σοβαρή υποψηφιότητα τον τίτλο του φλογερού και τολμηρού θηλυκού…

Με αναλογίες που προκαλούν ίλιγγο, η πρώην παίκτρια του Survivor, έχει βαλθεί να τρελάνει τους θαυμαστές της με τις φωτογραφίες που ανεβάζει στο instagram, όπου η μία είναι πιο “καυτή” και πιο εντυπωσιακή μέχρι να αναρτηθεί η…επόμενη…

Ο ξανθός πειρασμός με την εκρηκτική προσωπικότητα που αναστάτωσε τα ριάλιτι της ελληνικής τηλεόρασης στα οποία συμμετείχε, έμεινε χαραγμένη στη μνήμη πολλών ανδρών, που εκτός από τη μικρή οθόνη, ακολουθούν μαγεμένοι την Ευρυδίκη και στα social media, όπου ταράζει…τις αισθήσεις!

Τολμηρή και χωρίς ενδοιασμούς, πλήρως συμφιλιωμένη με το καλλίγραμμο κορμί της, η Ευρυδίκη κάνει τη “μία αμαρτία” πίσω από την άλλη , αναρτώντας ακόμα και ολόγυμνες φωτογραφίες της…άλλωστε ποιος θα ξεχάσει τη φοβερή εμφάνισή της, σε έναν πανηγυρισμό νίκης, που πρόσφερε το  ακατάλληλο πλάνο, που φυσικά δεν έκοψε η παραγωγή, βουτώντας χωρίς το μαγιό της βούτηξε στα νερά του Αγίου Δομήνικου…

Η αδυναμία της Ευρυδίκης στο υγρό στοιχείο…την εξιτάρει τόσο, που συχνά τη βγάζει…από τα ρούχα της και απολαμβάνει το νερό …ολόγυμνη…

Σε μία εντυπωσιακή φωτογραφία που διέλυσε το instagram, ξανθιά καλλονή χαλαρώνει στην πισίνα…με κατακόκκινα λουλούδια να καλύπτουν κάπως τα επίμαχα σημεία από το πλούσιο στήθος της …χαρίζοντας μια μαγική εικόνα…

Δείτε την εντυπωσιακή φωτογραφία της ολόγυμνης Ευρυδίκης που διέλυσε το instagram

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags