Facebook Pixel Survivor: Αποκαλυπτική η Ασημίνα του Survivor με στρινγκ μαγιό - Απίθανα οπίσθια, "τυχερός" ο Δάντης (ΦΩΤΟ)
Life
| 2022-09-07 08:11:00

Αποκαλυπτική η Ασημίνα του Survivor με στρινγκ μαγιό - Απίθανα οπίσθια, "τυχερός" ο Δάντης (ΦΩΤΟ)

Sportdog Team
Αποκαλυπτική η Ασημίνα του Survivor με στρινγκ μαγιό - Απίθανα οπίσθια, "τυχερός" ο Δάντης (ΦΩΤΟ)

Η πρώην παίκτρια του ριάλτι και σύντροφος του Χρήστου Δάντη, απολαμβάνει τις διακοπές της στη Σκόπελο και ποζάρει ξαπλωμένη να τρώει τα φρούτα της!

Το βουνό του Survivor, η εντυπωσιακή παίκτρια που κατάφερε να φτάσει μέχρι τον τελικό του ριάλιτι επιβίωσης Ασημίνα Χατζηανδρέου, συνεχίζει ακάθεκτη τις διακοπές της στη Σκόπελο από πού χαρίζει υπέροχες φωτογραφίες σε όλους τους θαυμαστές της.

Η Ασημίνα απολαμβάνει στιγμές χαλάρωσης και ξεγνοιασιάς μακριά από την Αθήνα χωρίς όμως την παρουσία του συντρόφου της τραγουδιστή Χρήστου Δάντη, για τον οποίο οι φήμες λένε ότι ετοιμάζεται να κατέβει υποψήφιος βουλευτής με γνωστό κόμμα.

Φαίνεται όμως ότι οι μελλοντικές κινήσεις του αγαπημένου της δεν την απασχολούν ιδιαίτερα αφού ήδη κυκλοφορούν πολλά δημοσιεύματα τα οποία αναφέρουν ότι η Ασημίνα και ο πασίγνωστος τραγουδιστής έχουν χωρίσει και δεν βρίσκονται πλέον μαζί.

Το μόνο που είναι σίγουρο για το μέλλον της Ασημίνας είναι ότι θα συνεχίζει να παίζει ποδόσφαιρο και την επόμενη χρονιά,  εκτός όμως αν έρθει πρόσκληση από τον Ατζουν για να συμμετάσχει και στο νέο Survivor All Star μιας και είναι μία από τις παίκτριες οι οποίες πραγματικά θα δώσουν άλλο βάρος στο φετινό ριάλιτι.

Μέχρι πάντως να δούμε τι πρόκειται να γίνει η ίδια δημοσιεύει φωτογραφίες της από τη Σκόπελο αυτό που πραγματικά εντυπωσιάζει με το καλλίγραμμο σώμα της και τα φρούτα που μας δείχνει σε πρώτο πλάνο.

Πηγή: tvfreaks.gr

Το απαγορευμένο ΒΙΝΤΕΟ με τις γυμνές παίκτριες από το φετινό Survivor - Τα έδειξαν όλα στις κάμερες!

Το Survivor 5 μας τελείωσε…μέχρι το επόμενο, αλλά με Ατζούν; Eμείς εδώ συνεχίζουμε δυνατά με τα αγαπημένα σας Spoiler.

Πολλά θέματα άνοιξαν μετά τον τελικό στο παιχνίδι επιβίωσης του ΣΚΑΙ. Οι παίχτες συνεχίζουν την ζωή τους, και το καλοκαιράκι θέλει καλοπέραση. Ο πέμπτος κύκλος του παιχνιδιού επιβίωσης του ΣΚΑΙ τελείωσε και ο Τούρκος ψάχνει το διαφορετικό για τον επόμενο κύκλο. Μεγάλη η κινητικότητα στην “Acun Medya” και ο προγραμματισμός προχωράει κανονικά.

Αλλά και ο κύκλος που τελείωσε αρχές Ιουλίου μας χάρισε αρκετές σκηνές που θυόμαστε.

Μια από αυτές που ξεχώρισε ήταν  όταν μετά από μια μονομαχία διάσημων και μαχητών οι παίχτριες της νικήτριας ομάδας σε κλίμα χαράς αντάλλαξαν αγκαλιές και φιλιά, και στην συνέχεια πετώντας τα ρούχα έτρεξαν στην θάλασσα.

 

 

Πηγή: sports365.gr

 

 
 
 

Πρωταγωνίστρια του φετινού Survivor ολόγυμνη στην πισίνα - Η φωτογραφία που σάρωσε στο διαδίκτυο!

Η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου διεκδικεί με σοβαρή υποψηφιότητα τον τίτλο του φλογερού και τολμηρού θηλυκού…

Με αναλογίες που προκαλούν ίλιγγο, η πρώην παίκτρια του Survivor, έχει βαλθεί να τρελάνει τους θαυμαστές της με τις φωτογραφίες που ανεβάζει στο instagram, όπου η μία είναι πιο “καυτή” και πιο εντυπωσιακή μέχρι να αναρτηθεί η…επόμενη…

Ο ξανθός πειρασμός με την εκρηκτική προσωπικότητα που αναστάτωσε τα ριάλιτι της ελληνικής τηλεόρασης στα οποία συμμετείχε, έμεινε χαραγμένη στη μνήμη πολλών ανδρών, που εκτός από τη μικρή οθόνη, ακολουθούν μαγεμένοι την Ευρυδίκη και στα social media, όπου ταράζει…τις αισθήσεις!

Τολμηρή και χωρίς ενδοιασμούς, πλήρως συμφιλιωμένη με το καλλίγραμμο κορμί της, η Ευρυδίκη κάνει τη “μία αμαρτία” πίσω από την άλλη , αναρτώντας ακόμα και ολόγυμνες φωτογραφίες της…άλλωστε ποιος θα ξεχάσει τη φοβερή εμφάνισή της, σε έναν πανηγυρισμό νίκης, που πρόσφερε το  ακατάλληλο πλάνο, που φυσικά δεν έκοψε η παραγωγή, βουτώντας χωρίς το μαγιό της βούτηξε στα νερά του Αγίου Δομήνικου…

Η αδυναμία της Ευρυδίκης στο υγρό στοιχείο…την εξιτάρει τόσο, που συχνά τη βγάζει…από τα ρούχα της και απολαμβάνει το νερό …ολόγυμνη…

Σε μία εντυπωσιακή φωτογραφία που διέλυσε το instagram, ξανθιά καλλονή χαλαρώνει στην πισίνα…με κατακόκκινα λουλούδια να καλύπτουν κάπως τα επίμαχα σημεία από το πλούσιο στήθος της …χαρίζοντας μια μαγική εικόνα…

Δείτε την εντυπωσιακή φωτογραφία της ολόγυμνης Ευρυδίκης που διέλυσε το instagram

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags