Facebook Pixel Ατζούν Ιλιτζαλί - Survivor: Πρόταση Ατζούν σε διάσημη ξανθιά για Survivor - Σάλος με την ακατάλληλη ΦΩΤΟ που κυκλοφόρησε!
Life
| 2022-09-22 09:00:00

Πρόταση Ατζούν σε διάσημη ξανθιά για Survivor - Σάλος με την ακατάλληλη ΦΩΤΟ που κυκλοφόρησε!

Sportdog Team
Πρόταση Ατζούν σε διάσημη ξανθιά για Survivor - Σάλος με την ακατάλληλη ΦΩΤΟ που κυκλοφόρησε!

Ο Τούρκος κάνει τα πάντα για να τη στείλει στον Άγιο Δομίνικο, καθώς γνωρίζει πως η παρουσία της θα φέρει νούμερα. Έχει άλλωστε και... πιπεράτο παρελθόν!

Για τα επαγγελματικά της σχέδια μίλησε η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου.

Η πρώην παίκτρια του Survivor αναφέρθηκε στις τηλεοπτικές προτάσεις που έχει λάβει, αλλά και στο Survivor All Star και το ενδεχόμενο να συμμετάσχει.

Οι τηλεοπτικές κάμερες συνάντησαν την Ευρυδίκη Παπαδοπούλου σε νυχτερινή της έξοδο και εκείνη έσπευσε να απαντήσει στις ερωτήσεις των δημοσιογράφων

.«Μου είχε γίνει πρόταση για το All Star, μόλις τελείωσε ο πρώτος κύκλος. Δεν ξέρω αν θα είμαι, το σκέφτομαι. Είναι πολύ σύντομο το χρονικό διάστημα που τελείωσε το προηγούμενο έτος», δήλωσε αρχικά. Όπως ανέφερε παρακάτω, δεν έχει δεχτεί κάποια άλλη τηλεοπτική πρόταση.

«Δεν είχα πρόταση από καμία άλλη εκπομπή φέτος. Θεωρώ ότι και εγώ το έχω προετοιμάσει όλο αυτό, όπως θα έχετε καταλάβει. Δίνω το παρών μόνο σε συγκεκριμένες εκδηλώσεις», είπε κλείνοντας.

 

 

 

Το απαγορευμένο ΒΙΝΤΕΟ με τις γυμνές παίκτριες από το φετινό Survivor - Τα έδειξαν όλα στις κάμερες!

Το Survivor 5 μας τελείωσε…μέχρι το επόμενο, αλλά με Ατζούν; Eμείς εδώ συνεχίζουμε δυνατά με τα αγαπημένα σας Spoiler.

Πολλά θέματα άνοιξαν μετά τον τελικό στο παιχνίδι επιβίωσης του ΣΚΑΙ. Οι παίχτες συνεχίζουν την ζωή τους, και το καλοκαιράκι θέλει καλοπέραση. Ο πέμπτος κύκλος του παιχνιδιού επιβίωσης του ΣΚΑΙ τελείωσε και ο Τούρκος ψάχνει το διαφορετικό για τον επόμενο κύκλο. Μεγάλη η κινητικότητα στην “Acun Medya” και ο προγραμματισμός προχωράει κανονικά.

Αλλά και ο κύκλος που τελείωσε αρχές Ιουλίου μας χάρισε αρκετές σκηνές που θυόμαστε.

Μια από αυτές που ξεχώρισε ήταν  όταν μετά από μια μονομαχία διάσημων και μαχητών οι παίχτριες της νικήτριας ομάδας σε κλίμα χαράς αντάλλαξαν αγκαλιές και φιλιά, και στην συνέχεια πετώντας τα ρούχα έτρεξαν στην θάλασσα.

 

 

 

 
 
 

Πρωταγωνίστρια του φετινού Survivor ολόγυμνη στην πισίνα - Η φωτογραφία που σάρωσε στο διαδίκτυο!

Η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου διεκδικεί με σοβαρή υποψηφιότητα τον τίτλο του φλογερού και τολμηρού θηλυκού…

Με αναλογίες που προκαλούν ίλιγγο, η πρώην παίκτρια του Survivor, έχει βαλθεί να τρελάνει τους θαυμαστές της με τις φωτογραφίες που ανεβάζει στο instagram, όπου η μία είναι πιο “καυτή” και πιο εντυπωσιακή μέχρι να αναρτηθεί η…επόμενη…

Ο ξανθός πειρασμός με την εκρηκτική προσωπικότητα που αναστάτωσε τα ριάλιτι της ελληνικής τηλεόρασης στα οποία συμμετείχε, έμεινε χαραγμένη στη μνήμη πολλών ανδρών, που εκτός από τη μικρή οθόνη, ακολουθούν μαγεμένοι την Ευρυδίκη και στα social media, όπου ταράζει…τις αισθήσεις!

Τολμηρή και χωρίς ενδοιασμούς, πλήρως συμφιλιωμένη με το καλλίγραμμο κορμί της, η Ευρυδίκη κάνει τη “μία αμαρτία” πίσω από την άλλη , αναρτώντας ακόμα και ολόγυμνες φωτογραφίες της…άλλωστε ποιος θα ξεχάσει τη φοβερή εμφάνισή της, σε έναν πανηγυρισμό νίκης, που πρόσφερε το  ακατάλληλο πλάνο, που φυσικά δεν έκοψε η παραγωγή, βουτώντας χωρίς το μαγιό της βούτηξε στα νερά του Αγίου Δομήνικου…

Η αδυναμία της Ευρυδίκης στο υγρό στοιχείο…την εξιτάρει τόσο, που συχνά τη βγάζει…από τα ρούχα της και απολαμβάνει το νερό …ολόγυμνη…

Σε μία εντυπωσιακή φωτογραφία που διέλυσε το instagram, ξανθιά καλλονή χαλαρώνει στην πισίνα…με κατακόκκινα λουλούδια να καλύπτουν κάπως τα επίμαχα σημεία από το πλούσιο στήθος της …χαρίζοντας μια μαγική εικόνα…

Δείτε την εντυπωσιακή φωτογραφία της ολόγυμνης Ευρυδίκης που διέλυσε το instagram

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags