Facebook Pixel Sportdog.gr | "Ξέφυγε" η Ελένη Βαΐτσου – Έβγαλε την μπλούζα και πόζαρε στον καναπέ - Δείτε ΦΩΤΟ!
Life
| 2022-09-23 09:40:00

"Ξέφυγε" η Ελένη Βαΐτσου – Έβγαλε την μπλούζα και πόζαρε στον καναπέ - Δείτε ΦΩΤΟ!

Sportdog Team
"Ξέφυγε" η Ελένη Βαΐτσου – Έβγαλε την μπλούζα και πόζαρε στον καναπέ - Δείτε ΦΩΤΟ!

Η εντυπωσιακή και καλή ηθοποιός δημοσίευσε μία άκρως αποκαλυπτική φωτογραφία και ενθουσίασε το κοινό της. Δεν το συνηθίζει!

Γεμάτη αναμένεται να είναι για την Ελένη Βαϊτσου η φετινή τηλεοπτική σεζόν μιας και ήδη βρίσκεται σε γυρίσματα για τη νέα σειρά του Βασίλη Θωμόπουλου που θα ξεκινήσει σύντομα να προβάλλεται στο νέο πρόγραμμα του OPEN. Η γοητευτική ηθοποιός, όμως, αγαπά ιδιαίτερα τα social media όπως και… εκείνα την αγαπούν πολύ!

Έτσι, σε ένα διάλειμμα από τις επαγγελματικές της υποχρεώσεις, η Ελένη Βαϊτσου θέλησε να μοιραστεί ένα ξεχωριστό φωτογραφικό στιγμιότυπο με τους διαδικτυακούς της φίλους αγνοώντας για την θερμοκρασία που αυτό έμελλε να ανεβάσει κατακόρυφα στο διαδίκτυο. Πιο συγκεκριμένα, η μελαχρινή πρωταγωνίστρια ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μια εικόνα στην οποία και την βλέπουμε να διαβάζει ένα αγαπημένο της βιβλίο φορώντας όμως μόνο το… νέο της εσώρουχο όπως και έγραψε η ίδια στη λεζάντα.

Λίγα μόλις λεπτά, δε, ήταν υπέραρκετα για να πάρει φωτιά για την Ελένη Βαϊτσου τα social media και να δεχθεί πλήθος από likes και σχόλια στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Πηγή: dessou.gr

Χαμός με Σκορδά και Βαΐτσου: Φιλία τέλος για έναν πρώην - Ο άνδρας που της... χώρισε (ΦΩΤΟ)

Η σχέση του Νίκου Ηλιόπουλου με τη Φαίη Σκορδά μπορεί να μην προχώρησε, όμως εκείνος παρέμεινε στο χώρο του θεάματος και πλέον έχει σχέση με την ηθοποιό Ελένη Βαΐτσου. Κάτι το οποίο, όπως ήταν φυσικό, προκάλεσε ένταση ανάμεσα στην ηθοποιό και την παρουσιάστρια.

Μετά τον χωρισμό του από τη Φαίη Σκορδά, ο Νίκος Ηλιόπουλος έχει ανοίξει νέο κεφάλαιο στην προσωπική του ζωή, και αυτό έχει το όνομα Ελένη Βαΐτσου. Η ηθοποιός που έγινε ευρέως γνωστή μέσα από τον πρωταγωνιστικό ρόλο της στη σειρά «Μπρούσκο», ζει έναν μεγάλο έρωτα με τον επιχειρηματία και μιας και οι δυο τους μοιράζονται την ίδια αγάπη για τα ταξίδια, γυρίζουν όλο τον κόσμο ανεβάζοντας εντυπωσιακές φωτογραφίες στους λογαριασμούς τους στο Instagram.

Πρόσφατα, το ζευγάρι απόλαυσε τις διακοπές του στην Αμερική και συγκεκριμένα στο Λος Άντζελες, απ’ όπου δεν σταμάτησε να δημοσιεύει εντυπωσιακά στιγμιότυπα από τις όμορφες στιγμές που περνά εκεί.

Οι διακοπές τους στην Αμερική περιέλαβαν βόλτες στο Beverly Hills, μπάνιο και χαλάρωση στην παραλία Venice, δείπνο στο εστιατόριο Osteria Mozza και επίσκεψη στο Grand Canyon National Park.

Η ένταση με την Σκορδά

Μπορεί για τη Φαίη Σκορδά η σχέση αυτή να ανήκει οριστικά στο παρελθόν, όμως όταν έμαθε τα νέα και μάλιστα από τα περιοδικά, σοκαρίστηκε. Όχι τόσο για την ίδια την είδηση, όσο για το γεγονός ότι η Ελένη Βαΐτσου, με την οποία διατηρούσε μια πολύ φιλική σχέση, δεν της το είπε η ίδια.

Μάλιστα, η δύο τους επρόκειτο να συναντηθούν στην εκπομπή της Φαίη, αλλά η Ελένη δεν είχε αποδεχθεί την πρόσκλησή της Φαίης, κάτι που είχε ήδη θορυβήσει την παρουσιάστρια.

Όπως λένε πηγές από το περιβάλλον της, λίγο αργότερα έμαθε για τη νέα σχέση του πρώην της και κατάλαβε πολλά, αλλά ταυτόχρονα δεν της έρασε καθόλου ο τρόπος με τον οποίο έγιναν όλα.

Η Ελένη Βαΐτσου είναι ένα κορίτσι που αγαπάει πολύ ο κόσμος. Και γιατί να μην το κάνει, άλλωστε; Είναι ταλαντούχα και το απέδειξε κατευθείαν με το που εμφανίστηκε στην τηλεόραση. Είναι ένας άνθρωπος χαμηλών τόνων που δεν προσπαθεί να τραβήξει τα φώτα της δημοσιότητας ανά πάσα στιγμή. Αυτό που κάνει η 36χρονη ηθοποιός είναι να ενημερώνει τον λογαριασμό της στο Instagram με καλαίσθητες φωτογραφίες από την καθημερινότητα και τα ταξίδια της, ενώ κρατά την προσωπική της ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

περιοδικό Ciao

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags