Facebook Pixel Ανχελίτα: Με… ανύπαρκτο φόρεμα και χωρίς σουτιέν η Ανχελίτα του Big Brother σε νυχτερινή έξοδο (ΦΩΤΟ)
Life
| 2022-09-26 09:20:00

Με… ανύπαρκτο φόρεμα και χωρίς σουτιέν η Ανχελίτα του Big Brother σε νυχτερινή έξοδο (ΦΩΤΟ)

Sportdog Team
Με… ανύπαρκτο φόρεμα και χωρίς σουτιέν η Ανχελίτα του Big Brother σε νυχτερινή έξοδο (ΦΩΤΟ)

Η εντυπωσιακή τραγουδίστρια φόρεσε το πιο ανοιχτό φόρεμα, με τεράστια σκισίματα, ώστε να αναδείξει την εντυπωσιακή σιλουέτα της!
 

Την Ανχελίτα την γνωρίσαμε μέσα απο την συμμετοχή της στο ριάλιτι του ΣΚΑΪ Big Brother, όπου μάλιστα κατάφερε να φτάσει έως και την τελική τετράδα, με την ίδια να καταλαμβάνει την τέταρτη θέση, ενώ στην τρίτη ήταν ο Παναγιώτης Πέτσας και στην δεύτερη η Ευδοκία Τσαγκλή με μεγάλο νικητή τον Νίκο Τακλή.

Η Ανχελίτα είναι από τις ανερχόμενες και ελπιδοφόρες τραγουδίστριες της χώρας μας με την δημοτικότητα της να έχει ανέβει μετά την συμμετοχή της στο ριάλιτι και με την ίδια να είναι μια απο τις πιο εντυπωσιακές και φυσικά πιο προκλητικές παρουσίες στον χώρο της μουσικής.

Όποιος την επισκεφτεί στα social media θα καταλάβει εύκολα ότι εκτός από το ταλέντο της και τις φωνητικές της ικανότητες, η Ανχελίτα έχει και πολλά φανερά χαρίσματα και εντυπωσιακά σωματικά προσόντα.

Άλλωστε το καλλίγραμμο κορμί της έκοψε την ανάσα αρκετών και ήταν απο τις πρώτες που κέρδισε την προσοχή όλων, όταν ο ΣΚΑΪ παρουσίασε τους παίκτες που θα έπαιρναν μέρος στο ριάλιτι.

Μαζί με τη Μαρία Αλεξόγλου ήταν οι παίκτριες με τα περισσότερα χτυπήματα στις ιστοσελίδες και τις αναζητήσεις.

Στο προσωπικό της λογαριασμό στο instagram έχει αρκετές φωτογραφίες με μαγιό, κάτι που την κάνει να ξεχωρίζει από τα υπόλοιπα κορίτσια και τραγουδίστριες για τους προφανείς παρακάτω λόγους…

Ειδικά στην τελευταία ανάρτηση της η Ανχελίτα πραγματικά εντυπωσιάζει με το μικροσκοπικό και αποκαλυπτικό φόρεμα της.

Δείτε την εδώ και θα καταλάβετε τι εννοούμε.

Πηγή: tvfreaks.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags