Facebook Pixel Sportdog.gr | Η Χριστίνα Ορφανίδου του Big Brother… βάζει φωτιά στο Γκάζι ως barwoman - Δείτε τι φόρεμα φόρεσε!
Life
| 2022-09-30 09:40:00

Η Χριστίνα Ορφανίδου του Big Brother… βάζει φωτιά στο Γκάζι ως barwoman - Δείτε τι φόρεμα φόρεσε!

Sportdog Team
Η Χριστίνα Ορφανίδου του Big Brother… βάζει φωτιά στο Γκάζι ως barwoman - Δείτε τι φόρεμα φόρεσε!

Εντυπωσιακή εμφάνιση από το κορίτσι που γνωρίσαμε μέσα από το ριάλιτι και συνεχίζει να... κερδίζει κόσμο πλέον τόσο από τα social media όσο και από τις νυχτερινές της εμφανίσεις.
 

Είναι η αγαπημένη μας παίκτρια από το Big Brother! Ο λόγος για τη Χριστίνα Ορφανίδου την παίκτρια πόκερ και barwoman σε γνωστό νυχτερινό κέντρο διασκέδασης στο Γκάζι!

Οι περισσότεροι την γνωρίσαμε μέσα από τη συμμετοχή της στο Big Brother και το σπίτι του μεγάλου αδερφού, το ριάλιτι της τηλεόρασης του ΣΚΑΪ!

Η ίδια κατά το παρελθόν είχε πέσει θύμα εκδικητικού ποpvό, μία υπόθεση η οποία έχει φτάσει στα δικαστήρια καθώς υπάρχουν μηνύσεις και αγωγές. Μάλιστα εξαιτίας της δημοσιότητας που κέρδιζε την ώρα που η Χριστίνα Ορφανίδου βρισκόταν μέσα στο big brother, το βίντεο έκανε το γύρο του ίντερνετ ξανά με αποτέλεσμα να το δουν και όσοι δεν το είχαν δει την πρώτη φορά!

Η Χριστίνα Ορφανίδου έχει αφήσει πίσω της αυτή την περιπέτεια και στέκεται πάντα σε όποια γυναίκα πέφτει θύμα κακοποίησης!

Στάθηκε στο πλευρό της Γεωργιας στη Θεσσαλονίκη για τη φερόμενη υπόθεση βιασμού, αλλά και τώρα στο πλευρό άλλης παίκτριας άλλο ριάλιτι που περνάει την ίδια δοκιμασία.

Κατά τα άλλα η Χριστίνα Ορφανίδου είναι μία γυναίκα που θέλουμε να βλέπουμε!

Εχθές το βράδυ λίγο πριν πάει στην εργασία της στο γκάζι, δημοσίευσε ένα βίντεο στο οποίο φοράει ένα εντυπωσιακό κόκκινο φόρεμα και ποζάρει μπροστά στον καθρέφτη του σπιτιού της!

 

Πηγή: koolnews.gr
 
@xristinaorfanidou Όποιος κ αν είσαι σ αγαπαω!!!!! #troll #block #social #media #fy #foryou ♬ Lady Gaga Paparazzivmaperformance - ladygaga.romania
@xristinaorfanidou Αν θελεις να σε ακουσει βαλε κλειστη μπλουζα… αν θελεις να συμφωνησει χωρις να το καταλαβει βαλε ανοιχτη! #trick #troll #men #fy #foryou ♬ What goes around comes around by Justin Timberlake - avdloss
@xristinaorfanidou Ετσι νομιζα …αληθεια! Νομιζα οτι αν δεν κερατωσεις δε σε κερατωνουν! #troll #cheat #fy #foryou ♬ original sound - int_jayone
@xristinaorfanidou Όταν είσαι τοξότης κ βαριέσαι ! #fy #foryou #fyp #sagittarius #flirt #mpesfypgamw ♬ original sound - Emrata

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags