Facebook Pixel Survivor: Σάλος με κουκλάρα παίκτρια του Survivor - Νυχτερινή έξοδο χωρίς σουτιέv, "κάρφωσε" τα βλέμματα!
Life
| 2022-10-01 15:24:00

Σάλος με κουκλάρα παίκτρια του Survivor - Νυχτερινή έξοδο χωρίς σουτιέv, "κάρφωσε" τα βλέμματα!

Sportdog Team
Σάλος με κουκλάρα παίκτρια του Survivor - Νυχτερινή έξοδο χωρίς σουτιέv, "κάρφωσε" τα βλέμματα!

Η κοπέλα έχει εντυπωσιακό κορμί, φόρεσε ένα πολύ στενό μπλουζάκι, όμως ξέχασε να φορέσει εσώρουχα...

Εμφάνιση βόμβα έκανε το μοντέλο και ηθοποιός Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου, η οποία χάζεψε τους πάντες με ένα story στο προφίλ της στο Instagram, όπου ανέβασε ένα βίντεο το οποίο όταν θα το δεις είναι δεδομένο ότι θα πάθεις την πλάκα σου.

Η πρώην παίκτρια του Survivor έκανε μια πραγματικά απίστευτα καuτn ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό με ένα βίντεο απο την νυχτερινή της έξοδο όπου φοράει ένα αμάνικο μπλουζάκι, μέσα απο το οποίο όπως θα δείτε και εσείς με τα ίδια σας τα μάτια δεν φοράει τίποτα.

Το αποτέλεσμα είναι εντυπωσιακό, αφού διαγράφονται οι θnλεs της και όλα τα βλέμματα καρφώνονται εκεί, θέλοντας και μη.

Δεν είναι η πρώτη φορά που η πανέμορφη πρώην παίκτρια του Survivor κάνει τέτοια προκλnτικn και ταυτόχρονα εντυπωσιακή εμφάνιση, αλλά είναι μια απο τις καλύτερες της τους τελευταίους μήνες και μάλιστα χωρίς μαγιό!

Η εντυπωσιακή Ναυσικά δεν παραλείπει , να μοιράζεται συχνά στιγμιότυπα με τους θαυμαστές της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, τόσο από τις βόλτες της, όσο και απο την καθημερινότητα της, αλλά και τις νυχτερινές εμφανίσεις της.

Δείτε την στην τελευταία έξοδο της όπου πραγματικά θα σας κάνει να κολλήσετε τα βλέμματα σας πάνω της.



Η ακατάλληλη φωτογραφία της Ναυσικάς Παναγιωτακοπούλου που "κατέβασε" το Instagram - Δείτε τη!


 

Τα social media το τελευταίο διάστημα έχουν γίνει αρκετά… αυστηρά και δεν δέχονται γυμνές ή ακατάλληλες εικόνες, ακόμα και αν είναι κάποιο εξώφυλλο περιοδικού.

Κάπως έτσι την πάτησαν δύο πρώην παίκτες του Survivor, οι Λάμπρος Κωνσταντάρας και Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου, που θέλησαν να ποστάρουν στο Instagram το εξώφυλλο από το νέο τεύχος του Elle, όμως η γυμνή κοπέλα δεν… τηρούσε τους κανόνες.

Η Ναυσικά πόσταρε το μήνυμα που τους εστάλη και το χαρακτήρισε απαράδεκτο.

Ιδού και το εξώφυλλο!

"Ξεσάλωσε" η Ναυσικά μετά το Survivor - Δείχνει γυμνά τα απίθανα οπίσθιά της σε σούπερ ζουμ! (ΦΩΤΟ)

Η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου έχει αποχωρήσει από το Survivor, όμως κανείς δεν έχει ξεχάσει την παρουσία της στον Άγιο Δομίνικο.

Το εντυπωσιακό μοντέλο άλλωστε άφησε… εποχή με τις εμφανίσεις της στην παραλία, τις φορές που έκανε topless ηλιοθεραπεία και τα αποκαλυπτικά μαγιό της.

Τώρα λοιπόν που βρίσκεται στην Ελλάδα, αποφάσισε να μας θυμίσει τι… χάνουμε, με ορισμένες άκρως αποκαλυπτικές φωτογραφίες της.

Δείτε τη!

 

"Ξέφυγαν" τα πλάνα στο Survivor - Τα πέταξε όλα η Ναυσικά - Γυμνόστηθη στην κάμερα (ΒΙΝΤΕΟ)

Η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου, είναι από τις πιο πολυσυζητημένες παίκτριες του ριάλιτι επιβίωσης.

Η μεσογειακής ομορφιάς καλλονή, η οποία έχει αποκαλύψει ότι ασχολήθηκε τυχαία με τη μόδα, αναστατώνει τον Άγιο Δομίνικο…

Ο σκηνοθέτης λοιπόν είχε κέφια, χαρίζοντας στο κοινό "καυτά" κοντινά πλάνα στη Ναυσικά, η οποία πόζαρε topless στον φακό.

 

 Μεγάλη… καψούρα του Ατζούν - Η παρουσιάστρια που θέλει στο Survivor - Δύο μεγάλες προτάσεις (Vid)

Σε μία αποκάλυψη προχώρησε η Μπέττυ Μαγγ

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags