Facebook Pixel Έλενα Τσαγκρινού: Σάλος με διάσημη Ελληνίδα τραγουδίστρια - Έδειξε κατά λάθος γυμνό το στήθος της στο Instagram (ΦΩΤΟ)
Life
| 2022-10-03 09:00:00

Σάλος με διάσημη Ελληνίδα τραγουδίστρια - Έδειξε κατά λάθος γυμνό το στήθος της στο Instagram (ΦΩΤΟ)

Sportdog Team
Σάλος με διάσημη Ελληνίδα τραγουδίστρια - Έδειξε κατά λάθος γυμνό το στήθος της στο Instagram (ΦΩΤΟ)

Απρόσεκτη έδειξε μία ακατάλληλη φωτογραφία της χωρίς ρούχα και αμέσως το στιγμιότυπο κυκλοφόρησε σε όλο το διαδίκτυο. Δεν προσπάθησε πάντως και να την κατεβάσει...

Η Έλενα Τσαγρινού είναι μία από τις πιο εντυπωσιακές τραγουδίστριες της νέας γενιάς και ήδη έχει απασχολήσει αρκετά τον Τύπο με όσα κάνει εντός και εκτός πίστας.

Η εντυπωσιακή κοπέλα αρέσκεται σε αποκαλυπτικές εμφανίσεις δημόσια, ενώ στο Instagram πραγματικά γίνεται… κόλαση.

Η ίδια πάντως παρά τους χιλιάδες followers της δεν είναι και ιδιαίτερα προσεκτική, καθώς πριν από λίγα 24ωρα ανέβασε κατά λάθος γυμνό το στήθος σε κάποια Instagram stories.

Δείτε τις φωτογραφίες που κυκλοφόρησαν με το διάφανο μπλουζάκι!

 

"Ατύχημα" για γνωστή Ελληνίδα τραγουδίστρια - Διέρρευσε... ακατάλληλη φωτογραφία στο σολάριουμ!

Στην πρώτη… γραμμή της επικαιρότητας βρέθηκε την εβδομάδα που μας πέρασε η Έλενα Τσαγκρινού, η οποία έγινε viral με όσα δεν φόρεσε σε εμφάνισή της.

Συγκεκριμένα, η τραγουδίστρια έκλεψε τις εντυπώσεις στην απονομή του πλατινένιου δίσκου της Ζόζεφιν με τη στιλιστική της επιλογή, η οποία αναδείκνυε για τα καλά το καλλίγραμμο σώμα της και άφηνε ελάχιστα στη φαντασία.

Μάλιστα, οι δημοσιογράφοι δεν δίστασαν να την ρωτήσουν αν φοράει εσώρουχο και εκείνη απλά έκανε «σουτ» και γύρισε πλάτη στις τηλεοπτικές κάμερες.

 

Yπενθυμίζεται, ότι πριν από λίγο καιρό, η Έλενα Τσαγκρινού χώρισε έπειτα από πέντε χρόνια με τον Mike και όπως φαίνεται θέλησε να προχωρήσει σε αρκετές αλλαγές…

Η Έλενα πάντως δεν… πτοήθηκε από τον ντόρο που έγινε και ανέβασε μία ακόμα ακατάλληλη φωτογραφία στο Instagram, αυτή τη φορά μέσα από το σολάριουμ γυμνή!

Δείτε τη:

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags