Facebook Pixel Ελένη Τσολάκη: Αποκαλυπτικό "ατύχημα" στην εκπομπή για την Ελένη Τσολάκη - Σηκώθηκε η φούστα, φάνηκαν όλα! (Vid)
Life
| 2022-10-08 11:38:00

Αποκαλυπτικό "ατύχημα" στην εκπομπή για την Ελένη Τσολάκη - Σηκώθηκε η φούστα, φάνηκαν όλα! (Vid)

Sportdog Team
Αποκαλυπτικό "ατύχημα" στην εκπομπή για την Ελένη Τσολάκη - Σηκώθηκε η φούστα, φάνηκαν όλα! (Vid)

Η εντυπωσιακή παρουσιάστρια φόρεσε το σούπερ μίνι και αποφάσισε να χορέψει. Δείτε την αξέχαστη χορευτική προσπάθειά της σε φωτογραφικό καρέ…

Η Ελένη Τσολάκη το πάλαι ποτέ κορίτσι του καιρού, που μπήκε στο πάνθεον της μετεωρολογίας μαζί με τις άλλες καλλονές που έδιναν άλλο…νόημα στα τηλεοπτικά δελτία καιρού…τα οποία κανείς πιθανότατα ΔΕΝ…πρόσεχε!

Η Ελένη, διαφοροποιήθηκε με την πρωινή παρουσίαση του καιρικού δελτίου, με χαρούμενη διάθεση και ενέργεια, σου έφτιαχνε τη μέρα, ακόμα κι αν έξω οι θερμοκρασίες ήταν πολικές και επικρατούσε …κακοκαιρία!

Η καυτή παρουσιάστρια…έφερνε τον “καύσωνα”, χειμώνα – καλοκαίρι…και η στήλη της στην εκπομπή ήταν από αυτές που κατέγραφαν υψηλά νούμερα τηλεθέασης…όλοι άλλωστε θέλουν να ξέρουν για τον…καιρό στο ξεκίνημα της μέρας!

Με ενδυματολογικά τρικ, η Ελένη “κέρδιζε” το ενδιαφέρον των τηλεθεατών, που ξεκινούσαν το πρωινό τους, με την προσμονή να μάθουν για τον…καιρό!

Η Ελένη εμφανιζόταν και με το χαρακτηριστικό τραγούδι που συνόδευε την πρόγνωση, προκαλούσε “ταραχές”… δίνοντας ρεσιτάλ και μαθήματα…καιρού..

Με τα χορευτικά της και τα λικνίσματά της, το ατύχημα στον “αέρα” ήταν θέμα χρόνου να συμβεί, και δεν ήταν μόνο ένα…

Εμείς απλά θα υπενθυμίσουμε ένα από τα πιο “αθώα” όταν στην έναρξη της εκπομπής, που την ανέδειξε, σε ισχυρό τηλεοπτικό χαρτί, θέλησε να δείξει τη χορευτική δυνότητά της…πηδώντας στην αγκαλιά ενός εκ των συμπαρουσιαστών σε ένα “ακροβατικό” χορευτικό που δεν είχε το επιθυμητό αποτέλεσμα για εκείνη, αλλά χάρισε ένα πλατύ χαμόγελο …στους τηλεθεατές και στην…AGB!

Δείτε την αξέχαστη χορευτική προσπάθειά της σε φωτογραφικό καρέ…

"Ατύχημα" για την Αλεξάνδρα Παναγιώταρου - Ερασιτεχνική selfie στο ασανσέρ χωρίς εσώρουχα! (ΦΩΤΟ)

 

Ατύχημα ή… πρόκληση; Η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου ξέρει να παίζει με την κάμερα και να κερδίσει τους followers της.

Το εντυπωσιακό μοντέλο βρέθηκε στο ασανσέρ και εκμεταλλευόμενη τους καθρέπτες αποφάσισε να βγάλει μία φωτογραφία, όμως δεν υπολόγισε πως έκανε κρύο και ότι δεν φορούσε σουτιέν.

Ιδού το αποκαλυπτικό αποτέλεσμα!  

Σάλος με παίκτρια του Survivor - Στην πισίνα με μικροσκοπικό στρινγκ, σχεδόν γυμνή - Δείτε ΒΙΝΤΕΟ!

Το όνομα της έχει γίνει κάτι σαν θρύλος στα social media και πολύ περισσότερο στο instagram. Η Ασημίνα Ιγγλέζου θα μπορούσε άνετα να χαρακτηριστεί η Βασίλισσα του Ελληνικού instagram.

Το κοινό γνώρισε την Ασημίνα μέσα από τη συμμετοχή της στον φετινό κύκλο του ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ, Survivor στο οποίο μάλιστα όσο καιρό έκατσε χάρισε απίστευτα πλάνα απο τις παραλίες του νησιού ειδικά με το κόκκινο μαγιό της.

Εμείς ήμασταν από τους πολύ φανατικούς θαυμαστές του προσωπικού λογαριασμού της στο instagram και συνεχίζουμε να είμαστε ακόμα και σήμερα αφού η Ασημίνα είναι ένας απο τους ανθρώπους που σε μαγνητίζει σε ότι κάνει….και το κάνει και καλά!

Ο απανταχού ανδρικός πληθυσμός είναι σίγουρο ότι με το που την είδε να μπαίνει στο Survivor έψαξε και βρήκε το instagram της ξανθιάς καλλονής και το μόνο που μπορούμε να πούμε σίγουρα ότι του συνέβη ήταν να του φτάσει το σαγόνι μέχρι το πάτωμα…

Το ίδιο ακριβώς θα γίνει και σήμερα όταν θα δείτε το παρακάτω βίντεο της

 

Πρωταγωνίστρια του φετινού Survivor ολόγυμνη στην πισίνα - Η φωτογραφία που σάρωσε στο διαδίκτυο!

Η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου διεκδικεί με σοβαρή υποψηφιότητα τον τίτλο του φλογερού και τολμηρού θηλυκού…

Με αναλογίες που προκαλούν ίλιγγο, η πρώην παίκτρια του Survivor, έχει βαλθεί να τρελάνει τους θαυμαστές της με τις φωτογραφίες που ανεβάζει στο instagram, όπου η μία είναι πιο “καυτή” και πιο εντυπωσιακή μέχρι να αναρτηθεί η…επόμενη…

Ο ξανθός πειρασμός με την εκρηκτική προσωπικότητα που αναστάτωσε τα ριάλιτι της ελληνικής τηλεόρασης στα οποία συμμετείχε, έμεινε χαραγμένη στη μνήμη πολλών ανδρών, που εκτός από τη μικρή οθόνη, ακολουθούν μαγεμένοι την Ευρυδίκη και στα social media, όπου ταράζει…τις αισθήσεις!

Τολμηρή και χωρίς ενδοιασμούς, πλήρως συμφιλιωμένη με το καλλίγραμμο κορμί της, η Ευρυδίκη κάνει τη “μία αμαρτία” πίσω από την άλλη , αναρτώντας ακόμα και ολόγυμνες φωτογραφίες της…άλλωστε ποιος θα ξεχάσει τη φοβερή εμφάνισή της, σε έναν πανηγυρισμό νίκης, που πρόσφερε το  ακατάλληλο πλάνο, που φυσικά δεν έκοψε η παραγωγή, βουτώντας χωρίς το μαγιό της βούτηξε στα νερά του Αγίου Δομήνικου…

Η αδυναμία της Ευρυδίκης στο υγρό στοιχείο…την εξιτάρει τόσο, που συχνά τη βγάζει…από τα ρούχα της και απολαμβάνει το νερό …ολόγυμνη…

Σε μία εντυπωσιακή φωτογραφία που διέλυσε το instagram, ξανθιά καλλονή χαλαρώνει στην πισίνα…με κατακόκκινα λουλούδια να καλύπτουν κάπως τα επίμαχα σημεία από το πλούσιο στήθος της …χαρίζοντας μια μαγική εικόνα…

Δείτε την εντυπωσιακή φωτογραφία της ολόγυμνης Ευρυδίκης που διέλυσε το instagram

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags