Facebook Pixel Γουάντα Νάρα: Ξεσάλωσε μετά τον χωρισμό η Γουάντα Νάρα - Βγήκε σχεδόν γυμνή στο δρόμο - Τι δεν φόρεσε (ΦΩΤΟ)
Life
| 2022-10-23 13:59:00

Ξεσάλωσε μετά τον χωρισμό η Γουάντα Νάρα - Βγήκε σχεδόν γυμνή στο δρόμο - Τι δεν φόρεσε (ΦΩΤΟ)

Sportdog Team
Ξεσάλωσε μετά τον χωρισμό η Γουάντα Νάρα - Βγήκε σχεδόν γυμνή στο δρόμο - Τι δεν φόρεσε (ΦΩΤΟ)

Άλλη μία αποκαλυπτική-προκλητική εμφάνιση από τη διάσημη τηλεπερσόνα, η οποία προσπαθεί με κόπο να ξεχάσει τον Ικάρντι...

Κάθε ανάρτησή της Γουάντα Νάρα βάζει «φωτιά» στο Instagram, με την πρώην του Ικάρντι να ποζάρει σε όλο και πιο αποκαλυπτικές πόζες.

Αυτή τη φορά, η Γουάντα Νάρα πόζαρε με λαμπερό μαύρο μαγιό, το οποίο κάνει την φαντασία να οργιάζει.

Η γνωστή παρουσιάστρια και επιχειρηματίας φαίνεται να έχει αφήσει πίσω τον χωρισμό της και συνεχίζει τη ζωή της. Είναι κριτής στο The Masked Singer της Αργεντινής και κάθε βράδυ βάζει… φωτιά στο πλατό και στις… τηλεοράσεις με τις στυλιστικές επιλογές της.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Wanda nara (@wanda_nara)

"Ξεκατίνιασμα" Νάρα-Ικάρντι μετά το διαζύγιο - Στη... φόρα μηνύματα - Βρήκε νέο ποδοσφαιριστή! (ΦΩΤΟ)

Η σχέση της Γουάντα Νάρα και του Μάουρο Ικάρντι τελείωσε οριστικά. Ωστόσο δεν μπορούμε να το πούμε αυτό με βεβαιότητα, καθώς τους τελευταίους μήνες το ζευγάρι είναι μαζί και χωρίζουν κάθε λίγο και λιγάκι.

Η Νάρα από χθες φημολογείται ότι βρίσκεται σε σχέση κιόλας με ποδοσφαιριστή της Μπόκα Τζούνιορς τον Μαρτίν Παγιέρο.

Όμως ο Ικάρντι ανέβασε κάποια μηνύματά τους στο instagram, όπου η πρώην σύντροφός του τον έπαιρνε τηλέφωνο νωρίτερα σήμερα (25/09) και τον ρωτούσε που είναι και τι κάνει, χαρακτηρίζοντάς την μάλιστα τοξική.

Ποιος Ικάρντι; Βρήκε κιόλας νέο αμόρε η Νάρα - Στην αγκαλιά 24χρονου άσου της Μπόκα! (ΦΩΤΟ)

Η Γουάντα Νάρα ανακοίνωσε πριν μερικές ημέρες τον οριστικό χωρισμό της από τον Μάουρο Ικάρντι και ήδη φαίνεται πως έχει βρει το νέο της αμόρε στο πρόσωπο του Μαρτίν Παγέρο της Μίντλεσμπρο, που αγωνίζεται ως δανεικός στη Μπόκα Τζούνιορς.

Την αποκάλυψη για τη σχέση της 36χρονης Νάρα με τον 24χρονο ποδοσφαιριστή έκανε η δημοσιογράφος Πία Σο, μέσω του τηλεοπτικού προγράμματος «LAM» και μεταξύ άλλων ανέφερε: «Πέρασαν μία βραδιά μαζί στο νυχτερινό κέντρο Afrika. Γέλασαν, ήπιαν και χόρεψαν μαζί».

«Εδώ και εβδομάδες υπάρχει ένα άτομο, ένας άνδρας που δεν γνωρίζω, που θέλει να μου πουλήσει πληροφορίες σχετικά με την Γουάντα Νάρα και έναν άλλον ποδοσφαιριστή, αλλά προφανώς δεν είμαι διατεθειμένη να πληρώσω», σημείωσε συνάδελφός της.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags