Facebook Pixel Big Brother: Αγνώριστη η αγρότισσα του Big Brother - Η Ράνια άλλαξε τελείως κι είναι έτοιμη για... πασαρέλα (ΦΩΤΟ)
Life
| 2022-10-15 13:05:00

Αγνώριστη η αγρότισσα του Big Brother - Η Ράνια άλλαξε τελείως κι είναι έτοιμη για... πασαρέλα (ΦΩΤΟ)

Sportdog Team
Αγνώριστη η αγρότισσα του Big Brother - Η Ράνια άλλαξε τελείως κι είναι έτοιμη για... πασαρέλα (ΦΩΤΟ)

Θυμάστε την ξανθιά κοπέλα του ριάλιτι του ΣΚΑΪ; Λίγα χρόνια μετά το παιχνίδι έχει... μεταμορφωθεί σε μία άκρως εντυπωσιακή γυναίκα!
 

Η μόδα με τους αγρότες στα ριάλιτι που ξεκίνησε με το Next Top Model Ελλάδας, συνεχίστηκε και στο Big Brother με την Ράνια Καραγιάννη και φυσικά αργότερα στη φάρμα του ΑΝΤ1!

Η Ράνια Καραγιάννη μπήκε στον πρώτο κύκλο του Big Brother της νέας εποχής, το ριάλιτι της τηλεόρασης του ΣΚΑΪ και κατάφερε να κλέψει τις εντυπώσεις με την εντυπωσιακή της εμφάνιση η οποία ήταν τελείως κόντρα στην επαγγελματική ιδιότητα την οποία δήλωνε ως αγρότισσα!

Η αγρότισσα του ριάλιτι έχει εντυπωσιακά προσόντα ενώ σίγουρα έχει βάλει το χεράκι της εκτός από τη φύση και η επιστήμη!

Είναι πάντα περιποιημένη με προσεγμένα μαλλιά και extension, βαμμένα νύχια ενώ σχεδόν πάντα θα τη δεις να φοράει ψηλά τακούνια!

Όσο βρισκόταν μέσα στο σπίτι του Big Brother γνωρίζαμε ότι έχει σχέση και ήταν αρραβωνιασμένη. Ο αρραβώνας χάλασε όταν η όμορφη αγρότισσα επέστρεψε στο χωριό της στη Βόρεια Ελλάδα και αρκετές χιλιάδες από τους ακόλουθους θα τολμούσαμε να πούμε ότι χάρηκαν ιδιαίτερα!

Βέβαια Η Ράνια Καραγιάννη αν και έχει αποκτήσει αρκετές χιλιάδες followers στα social media δεν είναι ιδιαίτερα ενεργή και σπάνια θα δεις να δημοσιεύεις φωτογραφίες και ιστορίες!

Πηγή: koolnews.gr

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags