Facebook Pixel Σάσα Μπάστα: Με... ανύπαρκτο σορτσάκι η Σάσα Μπάστα - Φάνηκαν τα οπίσθιά της δημόσια - Ξέχασε και το σουτιέν!
Life
| 2022-10-23 08:57:00

Με... ανύπαρκτο σορτσάκι η Σάσα Μπάστα - Φάνηκαν τα οπίσθιά της δημόσια - Ξέχασε και το σουτιέν!

Sportdog Team
Με... ανύπαρκτο σορτσάκι η Σάσα Μπάστα - Φάνηκαν τα οπίσθιά της δημόσια - Ξέχασε και το σουτιέν!

Η εντυπωσιακή ξανθιά τραγουδίστρια σε μία άκρως εντυπωσιακή και αποκαλυπτική εμφάνιση...

Ας κάνουμε ένα μίνι μάθημα. Εσώρουχο λέγεται το υφασμάτινο αντικείμενο που φτιάχτηκε για να καλύπτει τα επίμαχα σημεία ενός ανθρώπου. Ρούχο είναι αυτό που βάζουμε πάνω από το εσώρουχο για να έχουμε διπλό στρώμα κάλυψης.

Τώρα πως η Σάσα Μπάστα τα έχει κάνει ανάποδα δεν ξέρουμε. Γιατί μια φορά το σορτσάκι της δεν προορίζεται για να καλύψει κάτι, αφού είναι πιο κοντό κι από ζώνη.

Η Σάσα Μπάστα βρέθηκε πριν μερικά χρόνια μαζί με τον εδώ και τρία χρόνια σύντροφο της σε νυχτερινό κέντρο και τράβηξε όλα τα φλας πάνω της με το ντύσιμο της.

Με ένα κοντό, τζιν σορτσάκι, άσπρο φανελάκι και ένα δερμάτινο τζάκετ η Σάσα μας έδειξε πολλά, μιας και το σορτσάκι ήταν τόσο κοντό που τα οπίσθια της έβγαιναν και φαινόντουσαν ολοκάθαρα.

Πηγή: koolnews.gr

Σάλος με το ερασιτεχνικό της ΒΙΝΤΕΟ: Η Σάσα Μπάστα χοροπηδάει στην πίστα χωρίς εσώρουχα!

Όσοι είσαστε κάποιας ηλικίας επικίνδυνης για την υγεία σας, καλό είναι να έχετε υπογλώσσια δίπλα σας όταν θα δείτε το βίντεο κόλαση που έδωσε η Σάσα Μπάστα στην δημοσιότητα.

Η ξανθιά καλλονή τραγουδίστρια έχει κέφια και κάνει τα πάντα για να μας ανεβάσει την διάθεση και όχι μόνο με τα σωματικά της προσόντα τα οποία αυτή την φορά έχουν τον πρωταγωνιστικό ρόλο και αποφασίζουν να βγάλουν μάτια!

Η Σάσα ανέβασε ένα βίντεο στο story της, απο κάποιες πρόβες που κάνει φορώντας ανάλαφρη αθλητική περιβολή με το μπουστάκι της να καλύπτει τα προσόντα της, χωρίς όμως να φοράει σουτιέν.

Όπως καταλαβαίνεται απο την περιγραφή αυτό που πρόκειται να δείτε θα σας ανεβάσει την διάθεση και ότι άλλο μπορεί, αφού είναι σίγουρο ότι όλοι θα καρφωθείτε απο την πρώτη στιγμή επάνω της και δεν θα ξεκολλάτε τα μάτια σας .

Δείτε το βίντεο της πανέμορφης τραγουδίστριας με μεγάλη προσοχή, εμείς δεν φέρουμε καμία ευθύνη για ότι σας συμβεί….το ξεκαθαρίζουμε.


 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags