Facebook Pixel Sportdog.gr | Σάλος με 50αρα παρουσιάστρια - Πήγε για μπάνιο με τον πιτσιρικά και της έβγαλε το μαγιό! (ΦΩΤΟ)
Life
| 2022-11-11 08:28:00

Σάλος με 50αρα παρουσιάστρια - Πήγε για μπάνιο με τον πιτσιρικά και της έβγαλε το μαγιό! (ΦΩΤΟ)

Sportdog Team
Σάλος με 50αρα παρουσιάστρια - Πήγε για μπάνιο με τον πιτσιρικά και της έβγαλε το μαγιό! (ΦΩΤΟ)

Οι δυο τους απόλαυσαν τον ήλιο και τη θάλασσα σε παραλία, όπου δεν σταμάτησαν τα παιχνίδια μέσα στο νερό. Κάποια στιγμή, μάλιστα, το… αγόρι της που είναι μικρότερος κατά 30 χρόνια, της τράβηξε το πάνω μέρος του μπικίνι της και η ίδια έμεινε tορΙess!

Μετά την αποκάλυψή της, ότι προσπάθησε να αυτοκτονήσει με υπερβολική δόση ναρκωτικών ουσιών εξαιτίας του πρώην, τώρα, συντρόφου της, η Ντανιέλα Γουέστμπρουκ φαίνεται πως έχει αφήσει πίσω τις δύσκολες στιγμές.

Η 50χρονη ηθοποιός και παρουσιάστρια έχει έναν νέο άντρα στη ζωή της, τον 20χρονο Τζουντ Μουρ, με τον οποίο μοιάζει να είναι πολύ ερωτευμένη.

Πριν λίγο καιρό οι δυο τους απόλαυσαν τον ήλιο και τη θάλασσα σε παραλία της Μαγιόρκα, όπου δεν σταμάτησαν τα παιχνίδια μέσα στο νερό. Κάποια στιγμή, μάλιστα, το… αγόρι της της τράβηξε το πάνω μέρος του μπικίνι της και η ίδια έμεινε tορΙess!

Είχε, όμως, γρήγορα αντανακλαστικά και κάλυψε το στnθoς της αμέσως δείχνοντας, παράλληλα, να διασκεδάζει με την όλη «περιπέτεια».

Έχουμε κι εμείς στην ελληνική (τύπου) showbiz «trash» φιγούρες, αλλά κι εκεί στην Αγγλία δεν πάνε πίσω…

Πηγή: koolnews.gr

Κουκλάρα του GNTM βγήκε μόνο με μία μπλούζα και μπότες - Έκατσε στο αυτοκίνητο και... φάνηκαν!

Η Έλενα Λυσάνδρου, ήταν η κοπέλα που αποχώρησε από το GNTM στο επεισόδιο με τους guest καλεσμένους του οίκου μόδας Dundas.

Η Βίκυ Καγιά, που εξαρχής δεν επιθυμούσε την είσοδο της Έλενας στο παιχνίδι, της ανακοίνωσε πως είναι εκείνη που αποχωρεί με το μοντέλο από την Κύπρο να ξεσπά σε δάκρυα.

Η Έλενα, επέστρεψε πάντως στα social media και συγκεκριμένα στο Tik Tok και στο Instagram και οι τελευταίες αποκαλυπτικές της εμφανίσεις… τρέλανε κόσμο!

Δείτε γιατί…

 

Το bio της Έλενας:

Η Έλενα είναι μόλις 18 ετών και κατάγεται από την Κύπρο και σπουδάζει σχέδιο μόδας ενώ ονειρεύεται να ξεκινήσει καριέρα στο modeling μέσα από το #GNTMgr. Αν και δεν έχει ασχοληθεί με το μόντελινγκ επαγγελματικά, έχει κάνει φωτογραφίσεις για εταιρείες μιας και είναι Influencer. Οι ακόλουθοί της στο Instagram ξεπερνούν τις 50 χιλιάδες. Σαν άνθρωπος είναι ευγενική και πειθαρχημένη ενώ δηλώνει τελειομανής και πως πάντα πετυχαίνει τους στόχους της.

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags