Facebook Pixel Kate Moss: "Καυτό" ατύχημα με την Kate Moss σε νυχτερινή έξοδο - Φάνηκε το γυμνό στήθος της στις ΦΩΤΟ!
Life
| 2022-11-15 09:20:00

"Καυτό" ατύχημα με την Kate Moss σε νυχτερινή έξοδο - Φάνηκε το γυμνό στήθος της στις ΦΩΤΟ!

Sportdog Team
"Καυτό" ατύχημα με την Kate Moss σε νυχτερινή έξοδο - Φάνηκε το γυμνό στήθος της στις ΦΩΤΟ!

Δεν είναι η πρώτη φορά που προκαλεί με την εμφάνισή της, όμως αυτή τη φορά τα έδειξε όλα στους φωτογράφους που την περίμεναν!
 

Η Kate Moss δεν διατηρεί άδικα τον τίτλο της "βασίλισσας των πάρτι", αφού το διάσημο μοντέλο πρωταγωνίστησε στα μεγαλύτερα και πιο λαμπερά πάρτι των θρυλικών ‘90s σε εμβληματικά clubs των μητροπόλεων της μόδας.

Από τα πρώτα χρόνια της καριέρας της στον χώρο του modeling, η Βρετανίδα καλλονή παρουσίασε την αγάπη της για την νυχτερινή διασκέδαση και τον ξέφρενο χορό μέχρι πρωίας, φροντίζοντας μάλιστα να προσελκύει την προσοχή με τις εκκεντρικές ενδυματολογικές επιλογές της. Άλλωστε, η νεαρή τότε Moss υπήρξε – άθελά της – πρωτοπόρος του see through φορέματος, καθιερώνοντας το στο dress code του κόκκινου χαλιού.

Για την ακρίβεια, η 48χρονη σταρ επίλεξε για την περίσταση μια maxi διάφανη και sparkling τουαλέτα, με βαθύ, ντραπέ ντεκολτέ, το οποίο αναδείκνυε την καλλίγραμμη σιλουέτα της.

Μάλιστα, η εμφάνισή της ήταν περισσότερο αποκαλυπτική από όσο έπρεπε, καθώς σε κάποιες φωτογραφίες φάνηκε το γυμνό της στήθος!

Δείτε την:

Ξέφυγε η Κέιτ Μος - Κυκλοφόρησε ακατάλληλο ΒΙΝΤΕΟ που είναι ολόγυμνη - Έχει μόλις 40.000 προβολές!

Εντελώς γυμνή εμφανίστηκε στο Instagram η Κέιτ Μος.

Το σούπερ μόντελ ετοιμάζεται να λανσάρει τη νέα της σειρά με προϊόντα ευεξίας, με την ονομασία «Cosmoss» και την προώθησε με τον πιο… αποτελεσματικό τρόπο.

Πιο συγκεκριμένα, μοιράστηκε με το κοινό της στο Instagram ένα σύντομο ασπρόμαυρο βίντεο, στο οποίο φαίνεται να περπατά γυμνή προς μία λίμνη και στο τέλος, να βουτά σε αυτή.

«Σαγηνευτικό και μαγικό. Η Cosmoss δημιουργήθηκε για τα σύγχρονα ταξίδια της ζωής», γράφει στη λεζάντα της ανάρτησής της.

Δείτε το βίντεο:

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags