Facebook Pixel Αγγελική Ηλιάδη: Σάλος με την εμφάνιση της Αγγελικής Ηλιάδη στην τηλεόραση - Φάνηκαν τα οπίσθιά της στην κάμερα (Vid)
Life
| 2022-11-22 08:02:00

Σάλος με την εμφάνιση της Αγγελικής Ηλιάδη στην τηλεόραση - Φάνηκαν τα οπίσθιά της στην κάμερα (Vid)

Sportdog Team
Σάλος με την εμφάνιση της Αγγελικής Ηλιάδη στην τηλεόραση - Φάνηκαν τα οπίσθιά της στην κάμερα (Vid)

Φόρεσε το πιο αποκαλυπτικό φόρεμα που είχε στην ντουλάπα της και βγήκε να τραγουδήσει. Τα κοντινά πλάνα όμως έδειξαν παραπάνω από όσα έπρεπε!
 

Δεν είναι μυστικό ότι της τραγουδίστριας Αγγελικής Ηλιάδη της αρέσει να αναδεικνύει τα κάλλη της και να προκαλεί εγκεφαλικά σε κάθε εμφάνισή της. Δεν είναι λίγες οι φορές που η τραγουδίστρια έχει κάνει εμφανίσεις που έχει κόψει την ανάσα με το εντυπωσιακό σώμα της.

Τα προσόντα της Αγγελικής άκρως θεματικά και ασυναγώνιστα…τα επιδεικνύει με κάθε τρόπο και πιθανότατα κανείς δεν έχει αντίρρηση να την απολαμβάνει ειδικά όταν κάνει εντυπωσιακές εμφανίσεις.

Η Αγγελική Ηλιάδη πιστή στη συνήθειά της, το έπραξε για ακόμα μία φορά, απλά αυτή την φορά το έκανε μέσα σε ένα τηλεοπτικό σόου και κατάφερε να κάνει τα μηχανάκια της AGB ή Nielsen όπως λέγονται τώρα να χτυπήσουν κόκκινο.

Πολύ πριν την δούμε και την ίδια να συμμετέχει σε ένα ριάλιτι σόου όπως έκανε πέρσι μέσα απο το αγροτικό ριάλιτι της Φάρμας, η Αγγελική Ηλιάδη μαγνήτισε όλα τα βλέμματα πάνω της στην τηλεοπτική ακαδημία Star Academy.

Όπως θα δείτε και εσείς η τραγουδίστρια επέλεξε να κάνει μια πολύ εντυπωσιακή εμφάνιση πάνω στην σκηνή όπου κλήθηκε να τραγουδήσει φορώντας ένα εκπληκτικό μίνι φόρεμα που άφηνε ακάλυπτα εκτός απο τα πόδια της και το πλούσιο ντεκολτέ της.

Φυσικά τα σχόλια ήταν διθυραμβικά και όπως ήταν αναμενόμενο το τηλεοπτικό κοινό έμεινε κολλημένο πάνω στο αβυσσαλέο ντεκολτέ της.

Κάπως έτσι άρχισαν τα εγκεφαλικά, με τους παρόντες, αλλά και τους τηλεθεατές να την παρακολουθούν να τραγουδά και να κολάζει κόσμο…

Δείτε το βίντεο με την εκπληκτική της εμφάνιση.

Πηγή: tvfreaks.gr

Χαμός στα social media με Αγγελική Ηλιάδη - Χωρίς εσώρουχα στον Αρναούτογλου - Πολύ... κρύο (Vid)

Την τραγουδίστρια Αγγελική Ηλιάδη φιλοξένησε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου στην εκπομπή του «The 2 Night Show».

Η εμπειρία της στη «Φάρμα» ήταν από τα θέματα που μονοπώλησαν τη συζήτηση και κυρίως ο τραυματισμός της που την οδήγησε να εγκαταλείψει το παιχνίδι.

«Έπαθα ρήξη χιαστού κι ένα μήνα ήμουν με πατερίτσες, ενώ είχα αφόρητους πόνους. Δεν περίμενα να πάθω τέτοια ζημιά», δήλωσε χαρακτηριστικά η Αγγ. Ηλιάδη, αλλά δεν μετανιώνει: «Έζησα μια μοναδική εμπειρία. Λάτρεψα τον τρόπο ζωής και θα το έκανα ξανά».

Μετά την εμπειρία της «Φάρμας» η αγαπημένη τραγουδίστρια δηλώνει έτοιμη και για άλλες προκλήσεις: «Θα πήγαινα στο Survivor αν μου γινόταν πρόταση. Παθιάζομαι με το κομμάτι των αθλημάτων και θα το τολμούσα», είπε χαρακτηριστικά.

Δεν δίστασε να αναφερθεί για τον θάνατο του πατέρα της, ένα γεγονός που το έζησε όταν ήταν μέσα στη «Φάρμα».

«Ήταν επιθυμία του πατέρα μου να μην μάθω τίποτα, γιατί ήξερε πόσο ήθελα να είμαι στο παιχνίδι. Μόνο όταν η κατάσταση έφτασε στο απροχώρητο η μητέρα μου με ενημέρωσε ότι ο πατέρας μου διασωληνώθηκε», υπογράμμισε.

Βέβαια, την ίδια ώρα που... έπαιζε η συνέντευξη, το twitter είχε πάρει φωτιά, καθώς ήταν ξεκάθαρο πως η Αγγελική Ηλιάδη δεν φορούσε σουτιέν. Έβγαζε μάτι!

Δείτε φωτογραφίες, βίντεο και τα καλύτερα σχόλια!

 

 

 
 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags