Facebook Pixel ΑΝΤ1: "Τρέλα" με νεαρή δημοσιογράφο του ΑΝΤ1 - Ολόγυμνη φωτογραφία της στην πισίνα - Τι κορμάρα! (ΦΩΤΟ)
Life
| 2022-11-28 08:07:00

"Τρέλα" με νεαρή δημοσιογράφο του ΑΝΤ1 - Ολόγυμνη φωτογραφία της στην πισίνα - Τι κορμάρα! (ΦΩΤΟ)

Sportdog Team
"Τρέλα" με νεαρή δημοσιογράφο του ΑΝΤ1 - Ολόγυμνη φωτογραφία της στην πισίνα - Τι κορμάρα! (ΦΩΤΟ)

Μπορεί να μην την βλέπουμε τελευταία στα τηλεοπτικά πλατό και να δραστηριοποιείται πλέον στο διαδίκτυο αλλά αν είναι να κάνει τέτοια, τότε σίγουρα θα την ήθελαν πολλοί με δική της εκπομπή...

Η Τατιάνα Στεφανίδου πριν από λίγα χρόνια μας προσέφερε ένα νέο τηλεοπτικό πρόσωπο, τόσο σε ηλικία όσο και από την άποψη ότι μέχρι τότε δεν είχε κάνει κάτι τηλεοπτικά, αλλά δραστηριοποιούνταν στις πασαρέλες.

Και ο ανδρικός πληθυσμός απέκτησε ξαφνικά ένα λόγο για να παρακολουθεί την εκπομπή της, ιδίως όσο πλησιάζαμε προς το καλοκαίρι όταν και η ζέστη επέβαλλε τα ρούχα να είναι πιο λιτά και πιο αποκαλυπτικά. Η Εστέλ Αμέτι μπορεί να χάθηκε στη συνέχεια από τα τηλεοπτικά και να δραστηριοποιείται πλέον στο διαδίκτυο ούσα μέλλος του Netwix του ΑΝΤ1, αλλά αν είναι να κάνει τέτοια, τότε σίγουρα θα την ήθελαν πολλοί με δική της εκπομπή.

Στο προφίλ της στο Instagram η Εστέλ ανέβασε μια φωτογραφία αρκετά πpoκλητική που δεν μας έχουν συνηθίσει οι εγχώριες διάσημες να το κάνουν.

Ολόγuμvη στην πισίνα και ξαπλωμένη πάνω σε ένα στρώμα, η Εστέλ μας γέμισε με απορίες, όπως ποιος την τραβάει, που βρίσκεται και αν συνηθίζει να το κάνει αυτό και στις παραλίες. Φυσικά τα επίμαχα σημεία τα κάλυψε με μαύρο χρώμα.

Απολαύστε την:

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags