Facebook Pixel Survivor - Γιώργος Αγγελόπουλος: Σε… καυτά τετ α τετ στα μπουζούκια ο Αγγελόπουλος με μελαχρινή κουκλάρα - Πρώην Survivor (Vid)
Life
| 2023-01-22 10:43:00

Σε… καυτά τετ α τετ στα μπουζούκια ο Αγγελόπουλος με μελαχρινή κουκλάρα - Πρώην Survivor (Vid)

Sportdog Team
Σε… καυτά τετ α τετ στα μπουζούκια ο Αγγελόπουλος με μελαχρινή κουκλάρα - Πρώην Survivor (Vid)

Φούντωσαν οι φήμες για σχέση τους, μετά το βίντεο που κυκλοφόρησε τις τελευταίες ώρες!

Ο Γιώργος Αγγελόπουλος βρέθηκε σε νυχτερινό μαγαζί το Σάββατο και η κάμερα τον… συνέλαβε σε τρυφερό τετ α τετ με μία εντυπωσιακή μελαχρινή.

Σύμφωνα μάλιστα με την εκπομπή Open Weekend, που δημοσίευσε και το βίντεο, η κοπέλα ήταν ο Δήμητρα Βαμβακούση, πρώην παίκτρια Survivor, με την οποία βρίσκονται πολύ κοντά το τελευταίο διάστημα.

Δείτε το ΒΙΝΤΕΟ και φωτογραφίες της Δήμητρας!

 

 

Αποκαλυπτική εμφάνιση από κουκλάρα του Survivor - "Ξέχασε" να φορέσει εσώρουχα! (ΦΩΤΟ)

Ξεχνάει να φορέσει σouτιέν και πολύ μας αρέσει! Ο λόγος για τη Δήμητρα Βαμβακούση την γυμνάστρια με καταγωγή από τη Σαντορίνη, που συμμετείχε στο ριάλιτι επιβίωσης της τηλεόρασης του Σκαϊ το 2019, το survivor Ελλάδα-Τουρκία.

Η Δήμητρα Βαμβακούση έφτασε μέχρι τον τελικό και έχασε από την Κατερίνα Δαλάκα, η οποία όμως λάμβανε μέρος για 2η συνεχόμενη φορά στο survivor!

Η διαφορά μεταξύ τους ήταν ελάχιστες ψήφοι.

Μπορεί η Κατερίνα Δαλάκα να κέρδισε τα λεφτά και τον τίτλο, η Δήμητρα Βαμβακούση κέρδισε την αγάπη των Ελλήνων αλλά και των Τούρκων τηλεθεατών, αφού και στη γείτονα χώρα η Δήμητρα Βαμβακούση ήταν η αγαπημένη της Ελληνικής ομάδας για τους Τούρκους!

Δείτε και την επική φωτογραφία της Δήμητρας Βαμβακούση με ανοιχτά πόδια χωρίς σouτιέν

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags