Facebook Pixel Έλενα Κρεμλίδου: Διέρρευσαν άγνωστες και γυμνές φωτογραφίες της Έλενας Κρεμλίδου - Πέταξε την μπλούζα και…!
Life
| 2023-01-29 08:36:00

Διέρρευσαν άγνωστες και γυμνές φωτογραφίες της Έλενας Κρεμλίδου - Πέταξε την μπλούζα και…

Sportdog Team
Διέρρευσαν άγνωστες και γυμνές φωτογραφίες της Έλενας Κρεμλίδου - Πέταξε την μπλούζα και…

Το εντυπωσιακό μοντέλο ποζάρει στην κάμερα μέσα στο σπίτι και προκαλεί… αναστάτωση.

Η Έλενα Κρεμλίδου πριν γίνει παίκτρια Survivor και Youtuber ήταν μοντέλο κι έχει κάνει πάρα πολλές αποκαλυπτικές φωτογραφίσεις.

Μία από τις πιο εντυπωσιακές ήταν προφανώς στο Playboy, την οποία και θα θυμηθείτε παρακάτω, ενώ ανακαλύψαμε πως γνωστός φωτογράφος έχει ποστάρει στο Instagram του και μία άγνωστη και άκρως αποκαλυπτική φωτογράφισή της!

Απολαύστε την:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Panagiotis Delhas (@panosdlhs)

 

Ροζ αποκαλύψεις από Έλενα Κρεμλίδου: "Οκτώ φορές σεξ τη μέρα - Ψέμα για τους μαύρους ότι..." (Vid)

Άκρως αποκαλυπτική ήταν η Έλενα Κρεμλίδου στο τελευταίο της βίντεο στο κανάλι της στο Youtube.

Το εντυπωσιακό μοντέλο δέχθηκε να απαντήσει σε απαντήσεις που της έστειλαν στο instragam όσο περίεργες οι… πιπεράτες και αν ήταν.

Η Κρεμλίδου λοιπόν, απάντησε σε ερώτηση για το προσωπικό της ρεκόρ στο σεξ, πως «έχει κάνει επτά ή οκτώ φορές της μέρα», ενώ σε ερώτηση για το αν είχε σχέση με μαύρους, προφανώς το επιβεβαίωσε και συμπλήρωσε όμως «Η ζωή μου όλη! Και θέλω να πω σε αυτό το σημείο, ότι δεν ισχύει αυτό που λένε… you never go back. Εγώ έχω πάει μια χαρά και back και front και άλλα…»!

Δείτε την πρώτη της απάντηση στο 13.27 του παρακάτω βίντεο και τη δεύτερη στο 16,50:

Έλενα Κρεμλίδου: Αυτός ο έγχρωμος μπασκετμπολίστας είναι ο πρώην σύντροφός της

Η Έλενα «Mariposa» Κρεμλίδου είναι 24 ετών και γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη. Ήρθε στην Αθήνα στα 18 της για να σπουδάσει βιοχημικός. Παράλληλα, της δόθηκε η ευκαιρία να ασχοληθεί με τα social media, αυτή τη στιγμή οι followers της είναι πάνω από 300.000.

Έχει συμμετάσχει σε διαδικτυακές εκπομπές, έχει κάνει ραδιόφωνο και έχει πάρει μέρος σε τηλεοπτικές παραγωγές. Επίσης, όπως έχει δηλώσει η ίδια και αναφέρει και η ανακοίνωση του ΣΚΑI για το Survivor, έχει υπάρξει cheerleader στην Εθνική ομάδα cheerleader. Αν και απολαμβάνει την επικοινωνία με τους διαδικτυακούς της φίλους τα πολλές φορές έχει υπάρξει δέκτης πικρόχολων σχολίων.

Στον τέταρτο κύκλο του ριάλιτι επιβίωσης του καναλιού του Φαλήρου, πήγε με σκοπό να νικήσει και να ζήσει σε ακραίες συνθήκες που σε άλλη περίπτωση δεν θα βίωνε ποτέ. Δεν είναι η πρώτη φορά που αποφασίζει να πάει σε ένα ξένο μέρος χωρίς να ξέρει τι θα αντιμετωπίσει. Πριν χρόνια ταξίδεψε στις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής μόνη της για να αναζητήσει επαγγελματικές ευκαιρίες σε Νέα Υόρκη και Λος Άντζελες.

Πρόκειται βέβαια, για ένα κορίτσι που έχει δεχθεί πολλά σχόλια, κυρίως για την εμφάνισή της. Και παρότι έχουν γίνει πολλά comments εις βάρος της, παραμένει στον Άγιο Δομίνικο με την Έλενα Κρεμλίδου να εξελίσσεται σε δυνατό χαρτί για την Μπλε ομάδα. Πάντως, όπως έχουν αναφέρει πολλές εκπομπές, μπήκε single στο παιχνίδι.

Όμως, φαίνεται πως λίγο καιρό πριν είχε απασχολήσει τα μέσα ενημέρωσης και κοινωνικής δικτύωσης με την πρώην σχέση της αλλά και τις «ποvηρές» δηλώσεις της για τους μελαμψούς άντρες. Η ίδια ήταν σε σχέση με τον γνωστό μπασκετμπολίστα Όμπι Τρότερ, με τους δύο τους να πραγματοποιούν κοινές εμφανίσεις και να αναρτούν φωτογραφίες τους στα social media.

Σε συνέντευξή της, μάλιστα, η Έλενα Κρεμλίδου είχε παραδεχτεί πως ο καλός της έχει «μεγάλα χαρίσματα»!

 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags