Facebook Pixel Μάουρο Ικάρντι: "Έμπλεξε" με ξανθιά σεξοβόμβα ο Ικάρντι - Τον "έδωσε" στα social media - Ζουμερές φωτογραφίες!
Life
| 2023-02-08 12:08:00

"Έμπλεξε" με ξανθιά σεξοβόμβα ο Ικάρντι - Τον "έδωσε" στα social media - Ζουμερές φωτογραφίες!

Sportdog Team
"Έμπλεξε" με ξανθιά σεξοβόμβα ο Ικάρντι - Τον "έδωσε" στα social media - Ζουμερές φωτογραφίες!

Δεν λέει να μείνει έξω από... ίντριγκες ο επιθετικός της Γαλατασαράι. Δείτε με ποια φέρεται να "έμπλεξε" μετά την Γουάντα Νάρα.

Σε... μπλεξίματα με νέο ειδύλλιο φέρεται να βρίσκεται και πάλι ο Μάουρο Ικάρντι, λίγους μήνες μετά τον χωρισμό του από την Γουάντα Νάρα, με την Ρόσιο Γκαλέρα να είναι η νέα "πέτρα του σκανδάλου".

Το όμορφο μοντέλο παρουσίασε μέσω των social media τα μηνύματα που της έστελνε ο Αργεντινός στράικερ. Όπως προκύπτει από αυτά, αφού τη διαβεβαίωσε πως τα likes που λάμβανε ήταν από τον ίδιο και όχι κάποιον διαχειριστή της σελίδας του στο Instagram, της έγραψε «... είμαι στην Κωνσταντινούπολη και ενδιαφέρομαι για σένα. Το μόνο που σου ζητάω είναι διακριτικότητα».

Κάτι που δεν έκανε η Γκαλέρα, η οποία "έδωσε" στεγνά στην δημοσιότητα τα μηνύματα του Ικάρντι, που στη συνέχεια έκανε λόγο για fake news, ισχυριζόμενος πως «κάποιοι σήμερα θέλουν να γίνουν διάσημοι με κάποιον τρόπο. Όλα ψέματα!».

Όσο για το αγωνιστικό κομμάτι, ο Ικάρντι τα πάει περίφημα μέχρι στιγμής στην Γαλατασαράι, μετρώντας 9 γκολ και 6 ασίστ σε 12 συμμετοχές.

Δείτε παρακάτω την Ρόσιο Γκαλέρα:


 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags