Facebook Pixel Αποκάλυψη-σοκ: Ποιος αστέρας του Hollywood είναι gay;
Life
| 2016-01-21 15:15:00

Αποκάλυψη-σοκ: Ποιος αστέρας του Hollywood είναι gay;

Αποκάλυψη-σοκ: Ποιος αστέρας του Hollywood είναι gay;

Ξανθιά ηθοποιός "καίει" συνάδελφό της...

Μπορεί η Τζέιντα Πίνκετ να άναψε φωτιές δηλώνοντας ότι θα μποϊκοτάρει τα Οσκαρ, επειδή δεν υπάρχουν μαύροι ηθοποιοί υποψήφιοι, ωστόσο μάλλον «πυρπόλησε» και την τρανσέξουαλ συνάδελφό της Αλέξις Αρκέτ, πρώην αδελφό και νυν αδελφή του Ντέιβιντ, της Πατρίτσια και της Ροζάνα Αρκέτ.

Η ξανθιά ηθοποιός και ακτιβίστρια ανέβασε post στο facebook κατηγορώντας το ζεύγος Σμιθ - Πίνκετ ότι είναι γκέι και απλά με τον γάμο τους προσπαθούν να το αποσιωπήσουν. «Η Τζέιντα πρέπει να βγει δημόσια και να παραδεχτεί ότι είναι ομοφυλόφιλη και ο Γουίλ να πει ότι ο πρώτος του γάμος με τη Σερί Ζαμπίνο έληξε το 1995, όταν τον έπιασε στα πράσα να κάνει σεξ με τον διάσημο μάνατζερ του Χόλιγουντ Μπένι Μεντίνα» έγραψε η Αρκέτ, προσθέτοντας ότι, εφόσον γίνουν αυτά, κι εκείνη θα ακολουθήσει την έκκληση για μποϊκοτάρισμα της τελετής απονομής των βραβείων Οσκαρ. Αργότερα, η εκκεντρική ηθοποιός κατέβασε το post, αφού όμως είχε προσθέσει ότι η πρώτη σύζυγος του Γουίλ Σμιθ πληρώθηκε για τη σιωπή της, αναφορικά με τις αληθινές σεξουαλικές προτιμήσεις του τότε συζύγου της. Οσο για τον παραγωγό, θεωρείται από τους κορυφαίους του Χόλιγουντ, έχοντας συνεργαστεί με μεγάλα ονόματα, όπως η Τζένιφερ Λόπεζ και η Τάιρα Μπανκς.

Δεν είναι η πρώτη φορά που κυκλοφορούν φήμες ότι ο Γουίλ Σμιθ είναι ομοφυλόφιλος, ενώ έχει κατά κόρον υποστηριχτεί ότι ο γάμος με την Πίνκετ ήταν ανέκαθεν ανοιχτός, δηλαδή χωρούσαν σε αυτόν κι άλλοι άνθρωποι. Οσο για τις φήμες περί χωρισμού, αυτές επαναλαμβάνονται ξανά και ξανά, χωρίς να επιβεβαιώνονται.

Πηγή:espressonews.gr


 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags