Facebook Pixel Sportdog.gr | Η Θάλεια Εξάρχου συνάντησε την Ιλεάνα Μακρή
Life
| 2019-09-11 07:11:00

Η Θάλεια Εξάρχου συνάντησε την Ιλεάνα Μακρή

Sportdog Team
Η Θάλεια Εξάρχου συνάντησε την Ιλεάνα Μακρή

Παρούσα φυσικά ήταν η ίδια η ιδρύτρια του διεθνώς αναγνωρισμένου brand Ileana MakriΚωνσταντίνος Ζέρβας, Ελένη Ζαχάρη, Παντελής Παπακώστας

Με ένα λαμπερό event, η Θάλεια Εξάρχου καλωσόρισε πελάτες και φίλους στο ομώνυμο flagship Jewelry store της, στο Sani Resort. Φέτος, guest star του event, ήταν η σχεδιάστρια Ιλεάνα Μακρή, όπου τα εμπνευσμένα κοσμήματα της βρίσκονται αποκλειστικά στα μαγαζιά της Thalia Exarchou.

Παρούσα φυσικά ήταν η ίδια η ιδρύτρια του διεθνώς αναγνωρισμένου brand Ileana Makri, που ζει μεταξύ Ελλάδας, Νέας Υόρκης, Παρισιού και Λονδίνου και έχει στο ενεργητικό της συνεργασίες όπως αυτή με τον Marios Schwab. Οι εκλεκτοί καλεσμένοι είχαν την ευκαιρία να θαυμάσουν και να αποκτήσουν κοσμήματα της κολεξιόν όπως τις ΕΥΕ ΜΕ, ICE CANDY, GRASS, EVIL EYE  που φυλάσσονται στις προσθήκες καταστημάτων όπως το εμβληματικό Barneys στην Νέα Υόρκη και το διαδικτυακό net-a-porter στόλισαν stars, όπως η  Anne Hataway, η Uma Thurman, η Courtney Cox, Jennifer Lopez, η Heidi Klum,  o Lenny Kravitz και φωτογραφήθηκαν για εξώφυλλα όπως η γαλλική Vogue.

Οι δημιουργίες της Ileana Makri από sterling silver, χρυσό ημιπολύτιμους και πολύτιμους λίθους, στα χρώματα του ουράνιου τόξου, κέρδισαν τις εντυπώσεις, μία περίοπτη θέση στο jewelry case όσων τα απέκτησαν και μια θέση στα όνειρα όλων των επωνύμων που παραβρέθηκαν.

Αλέξης Μαλγέγκα, Ιλεάνα Μακρή, Θάλεια Εξάρχου

Αλεξία Πάνου, Ξανθίππη Τριπάνη

Κωνσταντίνος Ζέρβας, Ελένη Ζαχάρη, Παντελής Παπακώστας

 Ιλεάνα Μακρή, Άρτζι Βαγιωνά

Ιφιγένεια Κουτσουβέλη

Μάττα Ζησιάδη, Παντελής Ζησιάδης

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags