Facebook Pixel Sportdog.gr | Το Αυτοκίνητο επέστρεψε στο σπίτι του!
Life
| 2020-01-29 00:43:00

Το Αυτοκίνητο επέστρεψε στο σπίτι του!

Sportdog Team
Το Αυτοκίνητο επέστρεψε στο σπίτι του!

Η εταιρία Η. ΚΑΜΜΕΝΟΣ Α.Ε. ιδρύθηκε το 1960 από τον αείμνηστο Ηλία Καμμένο. Ο Ηλίας Καμμένος ξεκίνησε από ένα μικρό πρατήριο καυσίμων και κατάστημα ανταλλακτικών στη Λ. Συγγρού το 1954. Μέσα σε λιγότερο από μια δεκαετία και με πολύ μικρό αρχικό κεφάλαιο κατάφερε να οικοδομήσει το Συγκρότημα Εταιριών «Η. ΚΑΜΜΕΝΟΣ» με πρωτοστάτη την Η. ΚΑΜΜΕΝΟΣ Α.Ε. Η Εταιρία, με αντικείμενο τις Εισαγωγές Αυτοκινήτων, τις Μοτοσυκλέτες, τα Συνεργεία, Σταθμούς Αυτοκινήτων και Πρατήρια Βενζίνης εξελίχθηκε σε μια από τις σημαντικότερες στο χώρο των μηχανοκίνητων οχημάτων. Από το 1960 μέχρι σήμερα η «Η. ΚΑΜΜΕΝΟΣ Α.Ε.» έχει αντιπροσωπεύσει πολλές γνωστές αγαπημένες εταιρίες.

Τα πρώτα χρόνια εισήγαγε αυτοκίνητα από ανατολικές χώρες της Ευρώπης όπως τα Wartburg, Barkas, Trabant, Fiat Polski και Autobianchi. Ακολούθησαν η Γενική Αντιπροσωπία της Daihatsu στην Ελλάδα, η Kawasaki και συμμετοχή στη Lancia. Κατά τη δεκαετία του ’70 η «Η. ΚΑΜΜΕΝΟΣ Α.Ε.» επεκτάθηκε και σε άλλες μάρκες όπως οι μοτοσυκλέτες Triumph, Ducatti & Lambretta καθώς υπήρξε και αντιπροσωπεία των αυτοκινήτων Hino Contessa, Saab, Aston Martin και Alfa Romeo.

Στηριζόμενη στους ανθρώπους και τις αξίες που πρεσβεύουν -την τιμιότητα και την εργατικότητα, η νέα γενιά της «Η. ΚΑΜΜΕΝΟΣ Α.Ε.» έρχεται σήμερα ανανεωμένη, να προσφέρει ποιοτικά αυτοκίνητα που ανταποκρίνονται 

στις σύγχρονες απαιτήσεις του μέσου καταναλωτή.

Στην έκθεσή στη Λ. Συγγρού 196, η εξειδικευμένη ομάδα είναι έτοιμη να προτείνει υπεύθυνα επιλογές που καλύπτουν τις ανάγκες και τις προτιμήσεις κάθε αγοραστή με γνώμονα την καλή σχέση ποιότητας - τιμής. Έχοντας επενδύσει στις σχέσεις με συνεργάτες που αποδεικνύουν εδώ και δεκαετίες την αξιοπιστία τους στην αγορά, η εταιρία σας προσκαλεί να αναζητήσετε μαζί τους ό,τι όχημα επιθυμείτε. Στόχος τους είναι να αποκτήσετε το αυτοκίνητο που ονειρεύεστε.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags