Facebook Pixel Sportdog.gr | MILFάρα! Η Σοφία Αλιμπέρτη πιο ποθητή από ποτέ - Η φωτογραφία που κάνει τον γύρο του ίντερνετ
Life
| 2020-10-28 09:52:00

MILFάρα! Η Σοφία Αλιμπέρτη πιο ποθητή από ποτέ - Η φωτογραφία που κάνει τον γύρο του ίντερνετ

Sportdog Team
MILFάρα! Η Σοφία Αλιμπέρτη πιο ποθητή από ποτέ - Η φωτογραφία που κάνει τον γύρο του ίντερνετ

Η Σοφία Αλιμπέρτη, πριν μερικά χρόνια αποφάσισε να αφήσει το χώρο του θεάματος και να εγκατασταθεί μόνιμα στην Πάρο, που λατρεύει. Από το 2013 που βρίσκεται στο Κυκλαδίτικο νησί, δραστηριοποιείται επαγγελματικά στο χώρο της εστίασης.

Μάλιστα στο cafe που διατηρεί, τη διακόσμηση έχει αναλάβει με φωτογραφίες που έχει επεξεργαστεί ο γιος της Μιχαήλ Άγγελος Βαρθακούρης, ο οποίος έχει κάνει σπουδές στην σκηνοθεσία, ενώ ασχολείται ενεργά και με τη φωτογραφία.

Εκείνος ήταν που μοιράστηκε με τους followers του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram μια όμορφη φωτογραφία μαζί με τη μητέρα του, αλλά και τον αδερφό του Νικόλα.

Αυτό το διάστημα, που οι δυο της γιοι βρίσκονται μαζί της στην Πάρο, καρποί του έρωτά της με τον Γιάννη Πάριο, η Σοφία Αλιμπέρτη ζει από τις ωραιότερες στιγμές της ζωής της, καθώς οι τρεις τους περνούν πολλές ώρες της ημέρας μαζί κάνοντας πράγματα που αγαπούν.

Πηγή: asist.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags