Facebook Pixel "O Σπύρος Παπαδόπουλος με έχει..."!
Life
| 2020-11-12 10:02:00

"O Σπύρος Παπαδόπουλος με έχει...": Απίστευτη on air αποκάλυψη της Σταματίνας Τσιμτσιλή! (ΒΙΝΤΕΟ)

Sportdog Team
"O Σπύρος Παπαδόπουλος με έχει...": Απίστευτη on air αποκάλυψη της Σταματίνας Τσιμτσιλή! (ΒΙΝΤΕΟ)

Με αφορμή κάποιες δηλώσεις που έκανε ο Σπύρος Παπαδόπουλος, η Σταματίνα Τσιμτσιλή αποφάσισε να προχωρήσει σε μια δημόσια εξομολόγηση στον αέρα της εκπομπής της, όπου αποκάλυψε τους λόγους που αρνείται εδώ και χρόνια να πάει καλεσμένη στο "Στην υγειά μας ρε παιδιά".

"Θέλω να κάνω μια εξομολόγηση που θα την ακούσει και η μαμά μου, η οποία λατρεύει τον Σπύρο Παπαδόπουλο και την εκπομπή του. Είδατε που είπε ο Σπύρoς Παπαδόπουλος ότι είναι κάποιοι άνθρωποι που δεν τους θέλουμε και δεν τους καλούμε και κάποιοι άλλοι που δεν μας έρχονται ποτέ. Θέλω να κάνω μια παραδοχή γιατί εγώ ανήκω στη δεύτερη κατηγορία, αυτών που δεν έχουν πάει ποτέ και δεν θέλουν.

Και θέλω να το ξεκαθαρίσω τι εννοώ. Μου είναι πάρα πολύ συμπαθής ο Σπύρος Παπαδόπουλος, τον θαυμάζω. Με έχει καλέσει καμιά 15άρια φορές και έχω πει «όχι». Δεν μπορώ αυτά τα γυρίσματα τα πολύωρα. Εγώ εν τω μεταξύ δεν πίνω αλκοόλ, δεν μπορώ να φάω αυτά τα τυριά που τα βλέπει το φως και κάπως νιώθω ότι μπορεί να έχουν αλλοιωθεί όλα αυτά τα μεζεδάκια", είπε η Σταματίνα Τσιμτσιλή.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags