Facebook Pixel Φαίη Σκορδά: "Πλακώθηκε" on air με τον Κούγια για τον Νότη! (ΒΙΝΤΕΟ)
Life
| 2020-12-02 12:54:00

Φαίη Σκορδά: "Πλακώθηκε" on air με τον Κούγια για τον Νότη - Σηκώθηκε κι έφυγε! (ΒΙΝΤΕΟ)

Φαίη Σκορδά: "Πλακώθηκε" on air με τον Κούγια για τον Νότη - Σηκώθηκε κι έφυγε! (ΒΙΝΤΕΟ)

Φαίη Σκορδά: Στον ANT1 και την εκπομπή "Πρωινό" μίλησε ο Αλέξης Κούγιας.

Ο δικηγόρος του Νότη Σφακιανάκη, η εκδίκαση της υπόθεσης του οποίου για παράνομη οπλοκατοχή και ναρκωτικών ουσιών αναβλήθηκε αορίστως αναφέρθηκε στη συμπεριφορά ορισμένων αστυνομικών αφήνοντας υπαινιγμούς για στοχευμένο έλεγχο στον γνωστό τραγουδιστή, ενώ έκανε λόγο και για προσπάθεια εξευτελισμού του.

Στην συνέχεια ο ίδιος τόνισε μεταξύ άλλων πως: "Με προκλητικό τρόπο, λες και επρόκειτο για κανέναν εγκληματία, τον οδήγησαν σιδηροδέσμιο μπροστά σε όλες τις τηλεοράσεις για να τον ξευτιλίσουν".

Ωστόσο, κατά τη διάρκεια της εκπομπής υπήρξε ένταση ανάμεσα στη Φαίη Σκορδά και τον γνωστό ποινικολόγο. Αφορμή ήταν οι ερωτήσεις που έκανε η δημοσιογράφος, με τον Αλέξη Κούγια να δείχνει ενοχλημένος, σε σημείο μάλιστα που έκανε λόγο για "επίδειξη εξυπνάδας".

Η παρουσιάστρια από την πλευρά της ρώτησε πότε έγινε το αίτημα για ανανέωση της άδειας οπλοφορίας, κάτι που είχε σαν αποτέλεσμα ο κ. Κούγιας να βγάλει το ακουστικό και να φύγει με την ίδια να του φωνάζει "Αλέξη μη φύγεις".

Έπειτα από το περιστατικό αυτό, η δημοσιογράφος δεν έκρυψε την ενόχλησή της, με την ίδια να λέει πως "είπε αυτά που ήθελε και δεν άφησε να ρωτήσουμε".

Μάλιστα, όταν η εκπομπή έκανε διαφημιστικό διάλειμμα η ίδια πήγε να πάρει τηλέφωνο τον γνωστό ποινικολόγο.

Δείτε το βίντεο που ακολουθεί:

 

 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags