Facebook Pixel Sportdog.gr | Η απίθανη δήλωση της Άννας Βίσση για το σεξ με τον Νίκο Καρβέλα
Life
| 2020-12-29 18:40:00

Η απίθανη δήλωση της Άννας Βίσση για το σεξ με τον Νίκο Καρβέλα

Sportdog Team
Η απίθανη δήλωση της Άννας Βίσση για το σεξ με τον Νίκο Καρβέλα

Η Άννα Βίσση είναι από τις πιο καταξιωμένες καλλιτέχνιδες στην Ελλάδα και έχει κερδίσει μέσα από την πορεία της το δικαίωμα να είναι αληθινή και να μην τολμάει κανένας να την κρίνει για αυτό. Η προσωπική της ζωή έχει απασχολήσει πολύ όλα αυτά τα χρόνια την επικαιρότητα, με την ίδια να είναι πάντα ψύχραιμη, ευγενική και ειλικρινής. Τώρα πια δεν έχει και καμιά ανάγκη να αποδείξει τίποτα, και έτσι όταν δίνει συνεντεύξεις – πράγμα σπάνιο – είναι ανοιχτή σε όλες τις ερωτήσεις.

Σε παλιότερη συνέντευξή της στο Thema people, η Άννα Βίσση μίλησε για τον πρώην σύζυγό της. Με τον Νίκο Καρβέλα έχουν χωρίσει πολλά χρόνια αλλά αυτό δεν τους έχει εμποδίσει να κρατήσουν μία πολύ καλή σχέση τόσο σε επαγγελματικό όσο και σε προσωπικό επίπεδο. Η σχέση τους αυτή έχει γίνει αρκετές φορές θέμα συζήτησης, και οι ερωτήσεις στην Άννα Βίσση για τον Νίκο Καρβέλα δεν είναι κάτι σπάνιο.

Η δήλωση της Άννας Βίσση για τον Νίκο Καρβέλα

Στην συνέντευξή της  λοιπόν δήλωσε: «Αν κάναμε σεξ με τον Νίκο, δεν θα είχε αλλάξει τίποτα!» και προσέθεσε «η πιο δύσκολη περίοδος της ζωής μου ήταν όταν είπα «απεταξάμην τον Καρβέλα». Ευτυχώς που το έκανα, αλλά δυστυχώς διότι δεν είχα με τι να ασχοληθώ αφότου το έκανα», ανέφερε η Άννα Βίσση «αναπολώντας» τα παλιά

Στη συνέχεια μίλησε και για τον έρωτα σήμερα στη ζωή της. Όπως ανέφερε για αυτήν ο έρωτας λειτουργεί σαν κεραυνός μόνο που λόγω της αναγνωρισιμότητας οι άλλοι μπορεί να την αντιμετωπίζουν σαν αλεξικέραυνο.

«Πονεμένη ερώτηση, η οποία δεν έχει σχέση μόνο με το σήμερα, έχει σχέση με το ανέκαθεν. Ο έρωτας με πλησιάζει όσο συχνά τολμούν να με πλησιάσουν οι άντρες που αναγκαστικά τον μεταφέρουν. Ακούγεται σαν μικρόβιο, αλλά κάπως έτσι είναι. Είναι γεγονός, για κάποιον λόγο που υποθέτω ότι ξεκινά από το μύθο της αναγνωρισιμότητας, ότι δημιουργείται γύρω μου ένα φυσικό «αλεξιέρωτο» – κατά το αλεξικέραυνο» λέει χαρακτηριστικά.

Η Άννα Βίσση εν μέσω πανδημίας μοιάζει ωστόσο πλήρης. Τις προηγούμενες μέρες εμφανίστηκε με την Δέσποινα Βανδή στον τελικό του J2US και ενθουσίασαν τους θαυμαστές τους. Αναμένουμε να την δούμε και σε άλλες εμφανίσεις με την ενέργειά της να ξεσηκώνει τον κόσμο.

ΠΗΓΗ: pagenews.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags