Facebook Pixel Νίκος Χατζηνικολάου - Ελένη Μενεγάκη: Όταν ο Νίκος Χατζηνικολάου στρίμωξε την Ελένη Μενεγάκη
Life
| 2021-01-05 22:22:00

Όταν ο Νίκος Χατζηνικολάου στρίμωξε την Ελένη Μενεγάκη (ΒΙΝΤΕΟ)

Sportdog Team
Όταν ο Νίκος Χατζηνικολάου στρίμωξε την Ελένη Μενεγάκη (ΒΙΝΤΕΟ)

Νίκος Χατζηνικολάου - Ελένη Μενεγάκη: Η ερώτηση που έφερε σε δύσκολη θέση την παρουσιάστρια.

Η Ελένη Μενεγάκη είναι αδιαμφισβήτητα από τις πιο ωραίες Ελληνίδες παρουσιάστριες εντυπωσιάζοντας με το ξανθό μακρύ μαλλί της, το χαρακτηριστικό της γέλιο και τα όμορφα χαρακτηριστικά της, «γράφοντας» υπέροχα στον φακό.

Για αυτό δεν θεωρείται άδικα «βασίλισσα της τηλεόρασης», με την ίδια να αποχαιρετά τους θαυμαστές της το περασμένο καλοκαίρι. «Στην ψυχαγωγία ποτέ δεν ξέρεις πότε θα έρθει το τέλος. Μπορεί να είναι ανά πάσα στιγμή. Δεν ξέρεις ποια θα είναι η διάρκεια σου. Εγώ ζω την κάθε χρονιά σαν να είναι η τελευταία», είχε υπογραμμίσει η Ελένη Μενεγάκη πριν από μερικά χρόνια στα βραβεία «Life & Style».

Λαμπερή, άμεση, χαμογελαστή και γλυκιά, η Ελένη Μενεγάκη είναι ένα πρόσωπο που εκατομμύρια τηλεθεατές υποστήριζαν για χρόνια καθώς όπως φαίνεται και από τα νούμερα- μολονότι το τελευταίο διάστημα είχαν σημειώσει πτώση σε σχέση με παλαιότερα- λάτρευαν να βλέπουν. Η Ελένη Μενεγάκη μπήκε στο σπίτι των τηλεθεατών και τους προσκάλεσε στο δικό της ενώ το σίγουρο είναι πως πρόκειται για την πιο δημοφιλή παρουσιάστρια στη χώρα, έχοντας διανύσει άπειρα… χιλιόμετρα στον τηλεοπτικό αέρα.

Και παρότι η γοητευτική παρουσιάστρια δεν δίνει συνεντεύξεις συχνά, είχε παραχωρήσει την πρώτη της στον Νίκο Χατζηνικολάου στον Alpha, όταν είχε αλλάξει τηλεοπτική στέγη από τον ΑΝΤ1 στον Αlpha. Όμως, κάποια στιγμή τα πράγμα… σκλήρυναν μιας και υπήρξε ερώτηση που δυσκόλεψε ελαφρώς την «ωραία Ελένη», αν και απάντησε.

Πιο συγκεκριμένα, ο δημοσιογράφος τη ρώτησε το εξής: «Η γνώμη σου ποια είναι για τον εαυτό σου, ότι είσαι νοστιμούλα; Είσαι νοστιμούλα; Είσαι σέξι;». Και αυτή είναι η στιγμή που ο γνωστός παρουσιαστής ειδήσεων και εκπομπών «στρίμωξε» την Ελένη Μενεγάκη. Όσο για το τι απάντησε η ίδια, είχε εξηγήσει το ακόλουθο: «Τι θες να σου πω; Πώς με βλέπω στον καθρέφτη αν μου αρέσει αυτό που βλέπω; Δεν είμαι νοστιμούλα; Εγώ νομίζω πως το μεγαλύτερό μου προσόν είναι ότι είμαι χαριτωμένη. Θεωρώ πως έχω ένα ωραίο πρόσωπο, ότι είμαι χαριτωμένη, είμαι γλυκιά και για αυτό με βλέπουν ανταγωνιστικά».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags